Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Reservdelstekniker till Holmlunds Bil i Avesta

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Holmlunds Bil är ett familjeägt bilföretag som verkat i Avesta-Krylbo sedan 1964. Idag är vi ett komplett företag med försäljning, serviceverkstad, reservdelar, bilrekond och bilskadeverkstad. Företaget startade sin bana som bilskadeverkstad och är idag södra Dalarnas ledande bilskadecenter, med samtliga försäkringsbolag som kunder. Vi arbetar med alla förekommande bilmärken på marknaden och vi erbjuder våra kunder ett förstklassigt jobb med en gedigen erfarenhet som garanti.

Vi är idag 23 medarbetare och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda ett av världens ledande bilmärken, Toyota. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga lösningar och att upprätthålla höga standarder inom fordonsbranschen. Vi jobbar löpande med miljöförbättrande åtgärder i vår produktion där Toyota hela tiden är vår förebild.

Dina arbetsuppgifter
Är du på jakt efter en ny utmaning och vill vara en del av ett framgångsrikt företag inom fordonsbranschen? Då är det här en roll för dig!

I rollen som reservdelstekniker är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att hantera vårt lager av reservdelar samt assistera våra servicetekniker med rätt reservdelar och material vid reparationer och underhåll. Du är involverade i hela processen från kundkontakt till beställning av delar och vägleder kunder för att säkerställa att deras behov uppfylls på bästa möjliga sätt.

I rollen förekommer det sedvanlig reservdeladministration samt regelbundna inventeringar för att säkerställa att lagernivåer är korrekta för att undvika brist eller överskott av delar. Som reservdelstekniker arbetar du i enlighet med företagets riktlinjer och föreskrifter för säkerhet och kvalitet.

Arbetstiderna är förlagda till dagtid kl 07-16 och tjänstgöringsort är Avesta.

Din profil
Vi söker nu dig som har ett intresse av bilar och en stark känsla för service. Om du har relevant utbildning från fordonsbranschen eller kunskap om fordonsdelar anses det som meriterande, men inget krav.

Vi ser att du är skicklig på att organisera och hantera ett lager av reservdelar på ett strukturerat sätt och har en förmåga att hålla ordning och reda. Snabba och effektiva processer är målet och det uppnår du tillsammans med bra kommunikation med dina kollegor. Som person är du noggrann och trivs i rollen att stötta både kunder och kollegor för att tillgodose deras behov. För att bli framgångsrik i din roll har du en förmåga att ge professionell och vänlig service som skapar förtroende och lojalitet hos våra kunder.

Ansökan
Känner du igen dig i profilen? Tveka då inte att kontakta mig, Fredrik Öhman på 070-821 53 30 eller via mail fredrik.ohman@clwork.se.

Holmlunds Bil samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering och du ansöker till tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se. Sista ansökningsdag är 2024-05-22.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Holmlunds Bil är ett familjeägt bilföretag som verkat i Avesta-Krylbo sedan 1964. Idag är vi ett komplett företag med försäljning, serviceverkstad, reservdelar, bilrekond och bilskadeverkstad. Företaget startade sin bana som bilskadeverkstad och är idag södra Dalarnas ledande bilskadecenter, med samtliga försäkringsbolag som kunder. Vi arbetar med alla förekommande bilmärken på marknaden och vi erbjuder våra kunder ett förstklassigt jobb med en gedigen erfarenhet som garanti. Vi är idag 23 medarbetare och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda ett av världens ledande bilmärken, Toyota. Vi är dedikerade till att leverera pålitliga lösningar och att upprätthålla höga standarder inom fordonsbranschen. Vi jobbar löpande med miljöförbättrande åtgärder i vår produktion där Toyota hela tiden är vår förebild.