Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
ÄR DU VÅR NÄSTA MEKANIKER? 

Om oss
Västanhede gruppen består idag av tio olika bolag varav bland annat två inom persontransporter med buss, ett resebolag samt två verkstäder. Totalt omsätter Västanhede-gruppen ca 350 miljoner kronor och vi har drygt 500 anställda med ursprung från minst tjugo olika länder. Kärnan i vår verksamhet är persontransporter med buss med två inriktningar. En bred verksamhet inom offentligt upphandlad trafik samt en omfattande beställningstrafik som riktar sig mot den privata marknaden med kunder som företag, föreningar och idrottsförbund. Vår affärsidé är att resa skall vara en möjlighet för alla och genom att erbjuda effektiva persontransporter med buss, på ett hållbart och trafiksäkert sätt, kan vi bidra till det!

Huvudkontoret finns i Dalarna, men vi finns representerade i Stockholm, Västmanland, Södermanland, Uppland och Gävleborg. Inom alla våra yrkesgrupper arbetar vi löpande med vikten av acceptans och vikten av mångfald samt ser variationen av kompetens som betydelsefull för en kreativ, varm och spännande arbetsmiljö. En stor del av Västanhede-gruppens företagskultur är att vi är mångkulturella, vi trivs tillsammans och har ett respektfullt bemötande. Västanhede arbetar aktivt för alla människor lika värde och hos oss är alla välkomna att växa och utvecklas.


Vi söker nu en erfaren mekaniker till Västanhede Verkstad Tunga Fordon då vi befinner oss i en expansiv fas, vill du vara med och dela vår resa?

Om rollen
Verkstaden har Västanhede Trafik som sin största kund och de arbeten som utförs är främst på bussar och tunga fordon. Vi utför arbeten så som service, mekaniska arbeten, AC, glas, Karosseri och lackering. I verksamheten finns även fordonstvätt och däckanläggning. Som mekaniker hos oss erbjuds du en varierad vardag med ett nära samarbete med Västanhedes övriga verkstäder, du får möjlighet att delta i en verksamhet som växer och utvecklas tillsammans med oss. 

Vi söker dig som
Har ett ett brinnande intresse för fordon och mekaniska arbeten, du motiveras av utmaningar och sätter kvalité och noggrannhet i fokus. Du gillar ordning och reda, arbetar väl på både egen hand och i team med dina kollegor. Att arbeta med felsökningar och prioriteringar är en självklarhet i ditt dagliga arbete. 

För att lyckas i rollen som mekaniker hos oss söker vi dig som har mellan 3-5 års erfarenhet som mekaniker och du är såklart utbildad fordonstekniker eller motsvarande, meriterande är inom buss. 

Om tjänsten
Placeringsort: Avesta 
Anställningsform: Heltid med 6 månaders provanställning
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Månadslön
Arbetstider: dagtid, måndag - fredag

Vad erbjuder vi? 
Våra medarbetare är vår viktigaste resurs därför har alla medarbetare tillgång till ett friskvårdsbidrag, vi genomför trivselaktiviteter och är måna om dig på arbetet. Hos oss blir du del av en familjär och prestigelös kultur där vi hjälps åt, delar med oss och tar tillvara på varandras kunskap, olikheter och erfarenheter. Arbetet är ofta omväxlande, ibland utmanande men alltid meningsfullt. Kollektivavtal finns. Varmt välkommen med din ansökan!

Västanhede Trafik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Västanhede Trafik är ett företag som erbjuder en mångsidig transporttjänst. Det innefattar beställningstrafik för olika ändamål samt samarbeten med idrottsföreningar. Vi driver även linjetrafik i samarbete med Sambus för Dalatrafik, samt färdtjänst och skolskjutsar i olika kommuner, såsom Hofors och Heby. I Hallstahammar har vi en egen filial som hanterar beställningstrafik, skolskjutsar och Flextrafik. Dessutom ansvarar vi för anslutningsbussar till Eckerölinjen från flera städer. Genom vår breda verksamhet, både med avtalstrafik och beställningstrafik, strävar vi efter att vara nära våra kunder och erbjuda dem en omfattande transportservice.