Hoppa till innehåll
Nelly.com logotyp

Nelly.com - Head of Assortment Controlling

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en vass och strategisk Controller inom sortiment och inköp? Till Nelly.com söker vi nu en Head of Assortment Controlling som tillsammans med Chief Assortment Officer, kommer att ansvara för att leda och driva utvecklingen av sortimentsavdelningen på Nelly.com - en av Nordens ledande e-handlare inom mode.Dina arbetsuppgifter

Som Head of Assortment Controlling på Nelly.com arbetar du övergripande med inköpsbudget och styr efter utfall och analyser nivåerna för att nå målen. Tillsammans med Chief Assortment Officer sätter du Nelly.com's kommersiella mål och strategier för sortiment och driver dessa frågor dagligen i hela organisationen. Du blir en nyckelperson vid strategiska och affärsmässiga beslut gällande allt som rör sortiment. Du är därtill ansvarig för planering, kvalitetssäkring, utveckling och samordning av inköpsavdelningens ekonomiska rapportering/beslutsstöd. Du driver och utvecklar budget- och prognosprocesser samt har ansvaret för ekonomiska analyser, uppföljningar och lönsamhetsberäkningar. Rollen jobbar proaktivt för att ständigt förbättra bolagets affärer, även när det gäller tvärfunktionella processer som har sin början i inköpsorganisationen. Tillsammans med ditt team, bestående av 1-2 medarbetare, ansvarar du vidare för prissättningsstrategier, marginalfrågor och medverkar vid upprättande av affärsavtal.


Din profil

För att lyckas i rollen krävs att du har utbildning inom ekonomi, finans eller liknande. Du har erfarenhet av liknande uppgifter inom mode och/eller retail. Tidigare erfarenhet från controller-roller på företag med egen produktion till egna varumärken är meriterande men inget krav. Som person är du en initiativrik och kommunikativ problemlösare som har förmågan att metodiskt planera, prioritera och identifiera förbättringar. Du har en analytisk förmåga och kan tänka både strategiskt och affärsmässigt. Du jobbar självständigt mot uppsatta mål och deadlines men du är samtidigt en lagspelare som har lätt för att samarbeta med andra, både dina närmaste kollegor och medarbetare inom andra funktioner på Nelly.com.

Vad vi erbjuder
På Nelly.com delar vi Nelly-andan: där vi ser möjligheter, har ett business-mindset och trivs med förändring. Vi vill lära genom att göra, vi vill förverkliga våra idéer och vi är redo att jobba för det vi tror på - och ha roligt under tiden. Vi erbjuder en kreativ och inspirerande arbetsplats där vi ständigt utmanar och skapar nya upplevelser i en öppen och transparent miljö. Alla är delaktiga i den framgång vi skapar. Vi värdesätter våra medarbetares livspussel och det finns goda möjligheter att kombinera arbete på kontoret med hemarbete.

Du utgår från huvudkontoret i Borås, alternativt från vår flaggskeppsbutik i Stockholm. Oavsett var du befinner dig kommer du att behöva närvara på huvudkontoret i Borås 2-3 dagar i veckan.


Kontakt och ansökan


Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer info om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på telefon, 070-5591192, Mårten Näsvall på e-mail; marten.nasvall@infinityhr.se eller Anton Fredriksson på e-mail; anton.fredriksson@infinityhr.se.


Urval sker löpande under juni & augusti 2024.
Välkommen att söka tjänsten genom att använda ansökningsformuläret nedan.
Nelly.com logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nelly.com är en välkänd e-handelspionjär. Sedan starten 2004 har vi byggt ett starkt varumärke med cirka 900 000 aktiva kunder. Idag består Nelly.com av cirka 200 medarbetare varav hälften jobbar på vårt lager i Borås, resten främst från vårt huvudkontor i Borås eller i vår flaggskeppsbutik på Drottninggatan i Stockholm.

Vi hjälper Nordens unga kvinnor och män att känna sig snygga varje dag. Vi erbjuder mode för alla tillfällen som speglar de snyggaste trenderna och de bästa varumärkena.

Hos Nelly.com får du breda karriärmöjligheter i ett bolag som värdesätter innovation, driv och initiativ.