Hoppa till innehåll

Junior Elkonstruktör till JENSEN!

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi en junior elkonstruktör till JENSEN strax utanför Borås. Du kommer arbeta med att designa el för JENSENs conveyersystem som används på tvätterier. Har du kunskap i elkonstruktion och söker en långsiktig roll är det här möjligheten för dig. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN: 

Friday söker en junior elkonstruktör till JENSEN som kommer arbeta med design av el i inkommande orderprojekt. I ditt team blir ni fem kollegor som tillsammans arbetar med design av orderprojekt i EPLAN. Utöver det består avdelningen också av två elkonstruktörer som jobbar med elutveckling. Du kommer att ta vid efter kollegorna på mekanisk konstruktion, där du enligt deras layout får ansvar för att konstruera all el i EPLAN. 

Projektens storlek varierar från att göra en enklare kabelspecifikationer som tar ett par timmar till omfattande projekt på två månader.

Sammanfattningsvis kommer du att:

  • Deltaga i orderkonstruktion av JENSENs styrsystem för kundanpassade METRICON® conveyersystem.
  • Lämna vidare en färdig specifikation och funktion till kollegor på mjukvaruavdelningen.
  • Arbeta med att beräkna elen under offertfasen.
VI SÖKER DIG SOM:
  • Är högskoleingenjör eller har motsvarande yrkesutbildning med inriktning mot el eller automation, alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har kunskaper inom elkonstruktion där vi gärna ser att du tidigare arbetat med EPLAN, ELPROCAD eller AutoCAD.
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du:

  • Har kunskap i Vault då man lägger upp färdiga produktioner och har sin versionshantering i detta verktyg.
  • Utöver din utbildning har erfarenhet från en liknande roll.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där JENSEN söker en person med eget driv som vågar klura på ett problem och testa själv. Du förväntas ifrågasätta befintliga arbetssätt på ett ödmjukt sätt och jaga svar för att komma i mål med ditt projekt i tid. Vidare kräver rollen att du har en hög personlig struktur, är driven samt villig att lära dig högt som lågt samt värdesätter god sammanhållning i teamet.

OM KUNDFÖRETAGET:

JENSEN arbetar med system till industriella tvätterier där de är specialiserade på system för plaggtransport och sortering. Projekten är placerade i hela Europa, men även i Australien och USA och den senaste tidens ökning av projekt kommer ge flertalet framtida karriärvägar, vilket JENSEN främjar möjligheten till. Bolaget präglas av en "en för alla, alla för en"-kultur med en god sammanhållning. Om du vill komma till en arbetsplats där du får en långsiktigt trygg anställning på ett bolag som det går bra för så har du kommit rätt!

Läs mer om JENSEN Sweden AB och deras verksamhet på - www.jensen-group.com/jesw

Att arbeta för JENSEN - vårt erbjudande:

JENSEN-GROUP är världsledande inom tvättautomation och erbjuder mycket innovativa lösningar för att tillgodose sina kunders behov. Som pionjärer inom CleanTech, arbetssäkerhet och robotik/AI erbjuder vi dig ett varierat utbud av uppgifter och framgångsrika produkter.

  • Ett attraktivt kompensationspaket.
  • En företagskultur som kännetecknas av kundorientering, lagarbete, personligt ansvar och vänlighet. 
  • Mycket spännande, varierande arbetsuppgifter, självständigt arbete, platta hierarkier och snabba beslut, med möjligheten att bidra väsentligt till företagets fortsatta tillväxt.
  • Ett smart kontor på vårt huvudkontor i Borås, moderna arbetsverktyg, respektfull interaktion med alla kollegor, där du arbetar nära kunder, kollegor och partners från Sverige, Europa och hela världen.
  • Marknadsledarens kraft och företagsstrukturer i kombination med snabbheten och flexibiliteten hos ett litet och fint lokalt team.

OM ANSTÄLLNINGEN:

Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos JENSEN.  Din anställning inleds med en introduktion, där fokus framför allt ligger på att ta rygg på erfarna kollegor där du även får arbeta med mindre projekt för att på sikt bli ansvarig för större kundprojekt i sin helhet. 

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid.
  • Start: Augusti/september.
  • Placering: Viared, mellan Göteborg och Borås.
  • Kontaktperson: Hanna Lejon. 
  • Lön: Fast månadslön.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

OM FRIDAY:

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se