Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Aftermarket Engineer till JENSEN!

Ansök nu
Besitter du gedigen teknisk kompetens med en hög framåtanda och en stor vilja att utvecklas? Vill du arbeta projektbaserat, vara med och ta bolagets service- och eftermarknadsverksamhet till nästa nivå och resa till JENSENs kunder globalt? Vi på Friday söker för JENSENS räkning en Aftermarket Engineer som ska bidra till JENSENs fortsatta expansionsresa. Låter detta som något för dig? Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Som Aftermarket Engineer hos JENSEN kommer du bli en del av ett team som arbetar projektbaserat med att vidareutveckla JENSENS system ute hos kund. Du kommer att vara den tekniska personen som leder och guidar kunden genom exempelvis vilka reservdelskomponenter och mjukvaruuppgraderingar som behövs. Tjänsten innebär således att du till stor del kommer vara ute hos JENSENS kunder i bland annat USA, Norden och stora delar av Europa.

Då JENSEN är i en expansiv fas finns goda möjligheter för vidareutveckling i tjänsten och inom företaget. Om du sedan tidigare haft erfarenhet av att chefskap eller är intresserad av möjligheten till det är detta också något som i dialog med JENSEN kan komma att bli en del av rollen.

VI SÖKER DIG SOM:
 • Är passionerad och action-orienterad och vill jobba på ett fartfylld bolag med härlig kultur.
 • Besitter gedigen teknisk kompetens, med en eftergymnasial teknisk utbildning inom exempelvis maskinteknik, alternativt med arbetslivserfarenhet från roller som installatör eller driftsättare.
 • Talar och skriver flytande på svenska och engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
 • Har B-körkort, då tjänsteresor utomlands förekommer.
Det är meriterande om du:
 • Talar och skriver tyska och/eller franska på god nivå.
 • Har kunskaper i CAD-programvaror, med fördel AutoCAD.
Vidare kommer stor vikt läggas vid dina personliga egenskaper där JENSEN söker en person med starkt driv. För att trivas i rollen tror vi att du är initiativtagande, självständig och orädd med en relationsskapande inställning. Då att rollen innefattar en bred variation av kontaktytor tror vi att du är samarbetsvillig och anpassningsbar längs vägens gång. Samtidigt ser vi att du tydligt kan kommunicera såväl möjligheter som begränsningar för de projekt du arbetar på i tätt samarbete med andra.

OM KUNDFÖRETAGET:
JENSEN arbetar med system till industriella tvätterier där de är specialiserade på system för plaggtransport och sortering. Projekten är placerade i hela Europa, men även i Australien och USA och den senaste tidens ökning av projekt kommer ge flertalet framtida karriärvägar, vilket JENSEN främjar möjligheten till. Bolaget präglas av en "en för alla, alla för en"-kultur med en god sammanhållning. Om du vill komma till en arbetsplats där du får en långsiktigt trygg anställning på ett bolag som det går bra för så har du kommit rätt!

Läs mer om JENSEN Sweden AB och deras verksamhet på - ww.jensen-group.com/jesw

Att arbeta för JENSEN - vårt erbjudande:

JENSEN-GROUP är världsledande inom tvättautomation och erbjuder mycket innovativa lösningar för att tillgodose sina kunders behov. Som pionjärer inom CleanTech, arbetssäkerhet och robotik/AI erbjuder vi dig ett varierat utbud av uppgifter och framgångsrika produkter.
 • Ett attraktivt kompensationspaket.
 • En företagskultur som kännetecknas av kundorientering, lagarbete, personligt ansvar och vänlighet.
 • Mycket spännande, varierande arbetsuppgifter, självständigt arbete, platta hierarkier och snabba beslut, med möjligheten att bidra väsentligt till företagets fortsatta tillväxt.
 • Ett smart kontor på vårt huvudkontor i Borås, moderna arbetsverktyg, respektfull interaktion med alla kollegor, där du arbetar nära kunder, kollegor och partners från Sverige, Europa och hela världen.
 • Marknadsledarens kraft och företagsstrukturer i kombination med snabbheten och flexibiliteten hos ett litet och fint lokalt team.
OM ANSTÄLLNINGEN:
Det här är en direktrekrytering, vilket innebär att Friday ansvarar för rekryteringsprocessen men att du blir anställd hos JENSEN.

ÖVRIG INFORMATION:
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Enligt överenskommelse.
 • Placering: Viared, mellan Göteborg och Borås.
 • Kontaktperson: Hanna Lejon.
 • Lön: Fast månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi arbetar med löpande urval av kandidater vilket innebär att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals - och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?