Hoppa till innehåll
Tribus logotyp

Nyexaminerad elkonstruktör? - se hit!

Publiceringsdatum
27 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en nyfiken och lyhörd person som är intresserad av att fortsätta utvecklas inom elkonstruktion? Hos Tribus ges du möjligheten att kliva in i ett öppet arbetsklimat, där du får arbeta i spännande projekt där du ansvarar för leveransen gentemot Tribus kunder. Detta inom allt ifrån belysning till telesystem. Urvalet sker löpnade, så ansök redan idag!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker nu en elkonstruktör till Tribus i Göteborg. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Tribus. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tribus önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som elkonstruktör är du med och anpassar och implementerar Tribus lösningar gentemot deras kunder, som främst riktar sig till projekt inom bland annat sjukhus, skolor och idrottshallar, samt supportera dem intern men även extern internt i frågor kopplat till elkonstruktionen. Du kommer bli en del av ett team på 9 duktiga kollegor som tillsammans har en gedigen erfarenhet inom området, som ser fram emot att välkomna dig i arbetet!

I din roll som elkonstruktör är det viktigt att du på ett ansvarsfullt sätt och i prestigelös anda följer upp det du åtar dig, samt bidrar med innovativa idéer. Vi ser att du kommer både lyckas och trivas i rollen om du verkligen brinner för ditt arbete!

Du erbjuds
  • Att få ta del av en utvecklande organisation, där du ges möjlighet att växa inom bolaget.
  • Frihet i dina arbetssätt, med möjlighet till att bolla dina pågående projekt tillsammans med dina kollegor
  • En viktig roll i verksamheten där du verkligen får möjlighet att visa framfötterna!
Vi söker dig som
  • Har obehindrade kunskaper i det svenska och engelska språket, då det förekommer i det dagliga arbetet
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Det är meriterande om du har några års erfarenhet inom elkonstruktion där du kan bidra med dina erfarenheter inom området
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi ser att du som person är en kreativ lagspelare som kan erbjuda både struktur och ägandeskap i dina projekt. Du är även bra på att kommunicera med kunder likväl som kollegor, då rollen kräver kontinuerliga uppföljningar med berörda parter!

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: sofie.jonsson@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Tribus logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!