Hoppa till innehåll
Lutze Conveying Sweden AB logotyp

Serviceplanerare inom transportörsteknik och gummi

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Peter Bengtsson
Telefon
Har du ett stort intresse av arbetsledning? Har du dessutom erfarenhet av en liknande roll? Då har vi tjänsten för dig!

Vi erbjuder ett omfattande produkt- och tjänsteprogram i Nordeuropa inom transportörsteknik och gummi. Med moderna produktionsenheter och filialer i Tyskland, Belgien, Nederländerna, Danmark, Sverige och Norge har dem alla förutsättningar för att uppfylla kundernas krav på innovativa lösningar och tjänster.

I din roll som Serviceplanerare kommer du framför allt att leda och planera arbetet för Servicetekniker i Bjuv. I planeringen ingår bland annat ett ansvar för att se över arbetsuppgifter och personalbehov samt att säkerställa genomförandet. Vidare kommer du att ansvara för att kontrollera och lämna in arbetsorder samt se till att verkstaden sköts på ett korrekt tillvägagångssätt.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att Lutze-Group sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förelagda under vardagar, kvällar och helger. Du förväntas kunna starta omgående eller enligt överenskommelse.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av en liknande roll
  • Teknisk kunskap
  • Resultat och lösningsorienterad
  • Har god datorvana
  • Har god svenska och engelska i tal och skrift
  • Har B-körkort, reser i tjänsten förekommer

Meriterande är om du:

Har branscherfarenhet

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper! För att trivas i rollen som Serviceplanerare ser vi att du är en ledare och har en väldigt god kommunikativ förmåga eftersom du kommer att ha daglig kontakt med Servicetekniker. Vidare är du en person som har ett stort intresse av att vara involverad i den dagliga verksamheten för att säkerställa att allt sker enligt plan.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Ansökan och mer information om tjänsten tillhandahålls av:

Peter Bengtsson: peter.bengtsson@lutze-group.com , 0708-958733

Intervjuer görs löpande.
Lutze Conveying Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lutze Conveying Sweden AB tillhandahåller kvalitetsprodukter med fokus på transportband, slitskydd, transportörskomponenter och service till berg- och processindustrin. Lutze Conveying Sweden AB, med moderbolag i Einbeck, Tyskland, är familjeägt sedan mer än 60 år, omsätter cirka 120MSEK och är verksamma i Bjuv, Halmstad, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Nynäshamn, Gotland och Luleå