Hoppa till innehåll
Zinkgruvan logotyp

Strategisk inköpare till Zinkgruvan

Publiceringsdatum
22 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en person som gillar att skapa resultat och uppfylla kundernas förväntningar? Bra! Då kan rollen som inköpare passa dig!

Vi söker en erfaren och resultatorienterad Strategisk Inköpare med fokus på leverantörsutveckling, projektinköp och entreprenadsupphandlingar till spännande Zinkgruvan och deras gruv- och anriktningsverksamhet.

Som strategisk inköpare hos Zinkgruvan arbetar du med att optimera inköpsprocesser, upprätthåller högsta kvalitet och effektivitet i leverantörsrelationer. Utöver ett stimulerande arbete i en spännande verksamhet erbjuder Zinkgruvan fina förmåner till sina anställda, bland annat ett bonussystem, ett förmånligt friskvårds- och tandvårdbidrag samt förmånliga rabatter.

Vi söker nu dig som har jobbat några år med taktiskt eller strategiskt inköp och trivs att arbeta med leverantörsfrågor, avtal och kvalitet.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 460 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

På Zinkgruvan blir du en del av ett kompetent team som utvecklar varandra, är ambitiösa och har nära till skratt. Som Strategisk inköpare blir du en viktig del i vår kultur där relationer, kunder och vår affär ständigt är i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Som strategisk inköpare arbetar du med projektinköp och entreprenadsupphandlingar, sakkunnig i inköps- och avtalsfrågor mot övriga avdelningar, genomföra avtalsförhandlingar samt arbetar med kostnadsuppföljningar.

Som strategisk inköpare handlägger du även löpande inköpsärenden, är kontaktperson mot leverantörer och produktgrupper samt deltar i det dagliga arbetet på inköpsavdelningen.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar måndag-fredag med flextid.

Inköpsavdelningen består av inköp och förråd där det totalt arbetar 12 medarbetare.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har ekonomisk alt teknisk högskoleutbildning samt några års erfarenhet av strategiskt inköpsarbete. Erfarenhet av entreprenadjuridik är ett stort plus.

Tjänsten innebär mycket kontakter med säljare och intern driftspersonal vilket innebär att du måste vara serviceinriktad samt bör ha vana att hantera flera uppgifter samtidigt.

Du ska ha avtals- och upphandlingsvana, samt vana att hantera ett MPS-system (SAP är meriterande, speciellt erfarenhet av Ariba Sourcing and contract). Vidare bör du även ha goda kunskaper i engelska eftersom vi har ett inköpssamarbete inom koncernen.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Zinkgruvan logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/