Hoppa till innehåll
ValueOne AB logotyp

Senior Project Manager Industrialization

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
ValueOne söker en Projektledare med erfarenhet av industrialiseringsprojekt till ett konsultuppdrag hos vår kund inom tillverkande industri i Karlskoga. Uppdragsstart är under hösten.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:
 • marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
 • tjänstepension
 • sjuk- och vårdförsäkring
 • friskvårdsbidrag
 • personlig coachning och karriärrådgivning
 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar
 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org)
Om rollen
Som Industriell projektledare kommer du att driva implementeringen av flödesproduktion på företaget med syftet att optimera och skala upp produktionen. Du leder och koordinerar de medlemmar som ingår i projektet från avdelningar såsom produktionsteknik, planering, inköp, produktionskvalitet samt övrig produktion.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Planera, koordinera och genomföra ett utvecklings- och produktionsprojekt
 • Uppnå, rapportera och följa upp projektmål och mätetal
 • Identifiera och hantera risker inom projekten
 • Skapa och upprätthålla goda relationer med berörda intressenter
 • Avrapportera projektets status till styrgruppen
Erfarenhet och kompetens
För att passa för den här rollen krävs det att du har tidigare erfarenhet från industriellt projektledningsarbete. Vi ser gärna att du har vana att självständigt driva projekt och har god kompetens inom produktionsteknik och Supply Chain Management. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område som exempelvis teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Rollen kräver dessutom att du talar och skriver svenska och engelska flytande.

Som person är du en duktig stakeholder manager som trivs med att ha breda kontaktytor. Vidare är du engagerad, analytisk och har en proaktiv och problemlösande attityd.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Vi hanterar ansökningar och tillsätter uppdrag löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdraget är du välkommen att kontakta Johanna Hallnemo på telefon: 072 143 23 79 alternativt 010 332 29 20.
ValueOne AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren