Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Extra arbete som montör Töcksfors

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vi söker dig som studerar eller har ett deltidsarbete och som vill arbeta extra inom industrin som montör. Din arbetsplats kommer att vara hos en av våra industrikunder i Töcksfors där din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara montering av komponenter. Det kan gälla planerad frånvaro samt frånvaro med kort varsel som du kan bli tillfrågad att täcka upp för alternativ vid produktionstoppar. Tack vare Adeccos bokningsportal är det enkelt och smidigt att arbeta extra hos Adecco. Till vår bokningsportal får du ett eget inlogg där du själv lägger upp ditt schema över vilka dagar som du kan arbeta respektive vecka. Där kan du även se vilka tillgängliga arbetspass som finns, samt bli inbjuden och tacka ja till olika arbetspass via sms. Arbetstiderna är främst dagtid på vardagar.

Om dig
Vi söker dig som är intresserad av att arbeta extra och som studerar eller har ett annat deltidsarbete. Är du en praktisk person kommer du lätt in i arbetsuppgifterna och blir snabbt en duktig resurs. Din vilja att ställa upp och din goda förmåga att anpassa dig till nya arbetsuppgifter, situationer och arbetskamrater kommer att uppskattas. Du är bra på att hålla ordning och reda på din arbetsplats och är medveten om god kvalité.

Viktigt för tjänsten är:
- Praktiskt lagd och lättlärd
- Flexibel
- Positiv
- Tillgänglighet 2-3 arbetspass i snitt per vecka

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Frida Wiman, frida.wiman@adecco.se, 073-684 72 24

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.