Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Arbete inom Industrin

Publiceringsdatum
04 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Adecco samarbetar med flertalet kunder i Arvika området och vi söker nu medarbetare som vill arbeta som montör hos en av våra kunder. Produktionsflödet hos vår kund är indelade i olika avdelningar där du kommer att arbeta som montör i en av arbetsgrupperna. I det dagliga arbetet ingår bland annat hantering av olika handverktyg och material, montering av komponenter, enklare ritningsläsning, kvalitetskontroll, avvikelserapportering och förbättringsarbete. Arbetstid dagtid 7-16 alternativt 2-skift. Placeringsort Arvika, heltid.

I din roll som montör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Montering
- Teamarbete
- Nå produktionsmål

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom industriarbete, som är praktiskt lagd och har en god förmåga att arbeta med varierande arbetsuppgifter. Gillar du att arbete med händerna och motiveras av att slutprodukten blir snygg och håller rätt kvalité kommer du att trivas här. Du är en positiv och lösningsfokuserad person som är hjälpsam och förstår vikten av ett gott teamarbete. Att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och arbeta effektivt är naturligt för dig och det är betydelsefullt för dig att ni alla tillsammans levererar enligt produktionsmålen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson, 073- 684 72 97, mattias.olsson@adecco.se
Frida Wiman, 073 - 684 72 24, frida.wiman@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.