Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Fordonstekniker

Ansök nu

Har du ett stort intresse för fordon och gillar utmaningar? Vill du arbeta på ett företag med stor fokus på arbetsmiljö, teamkänsla och kvalitet? Just nu söker vi fordonstekniker till Gränsverkstaden i Töcksfors som är en del av Autoexperten.

Om tjänsten
Vi strävar efter att erbjuda våra kunder en hög servicenivå och kompetens, som tekniker hos oss blir du en viktig del i detta arbete. Ditt arbete kommer vara omväxlande och innefatta alla typer av förekommande jobb på verkstaden bl.a. felsökning, service, leveransservice och reparationer på olika typer av bilmärken och modeller. Du kommer få jobba med bilar med den senaste tekniken och det finns stora möjligheter till individuell utbildning och utveckling för att stärka din kompetens ytterligare. Du blir en del av ett duktigt team på en arbetsplats som är inne i ett expansivt skede och där stort fokus läggs på en bra arbetsmiljö.

I din roll som [fordonstekniker] kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
-Service
-Felsökning
-Reperationer

Tjänsten som [fordonstekniker] är ett konsultuppdrag med start omgående/datum. Du kommer bli en del av vår personaluthyrning, det innebär att man blir anställd av Adecco, för att utföra arbete hos kunden.

Om dig
Vi söker dig som har en fordonteknisk utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet. Meriterade är om du är en van IT-användare och tidigare har tidigare erfarenhet av att arbeta med diagnosverktyg och bil-el.
Vi ser gärna att du är en driven, positiv och engagerad person som gillar att lösa olika problem som kan uppstå. Arbetet sker nära kund så det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga och förstår kundens behov. Vidare värdesätter vi din förmåga att arbeta självständigt och att du tar ansvar för att utföra arbetet på bästa sätt i fråga om kvalitet, miljöhänsyn och effektivitet. Social kompetens, flexibilitet och lösningsfokuserad är andra egenskaper vi uppskattar. Din förmåga att dela med dig av din erfarenhet och kunskap till dina medarbetare gör att du blir en viktig person i verksamheten. Naturligtvis delar du också vårt stora intresse för bilar.

Viktigt för tjänsten är:

-Fordonteknisk utbildning eller relevant arbetsliverfarenhet
-Kundfokus och lagspelare
-Behärskar svenska i tal och skrift
-B-körkort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Adecco
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Adecco är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om kunden
Gränsverkstaden i Töcksfors är en del av Autoexperten som är en rikstäckande butiks- och bilverkstadskedja och är en ledande aktör på den svenska fordonsmarknaden med cirka 54 butiker och 360 anslutna verkstäder och mer än 4.500 företagskunder. På Autoexperten jobbar vi långsiktigt för att få bilar att leva längre genom att underhålla, serva och reparera. Vi har dessutom en trygghet och styrka med KG Knutsson AB i ryggen, ett familjeägt bolag som har drygt 950 medarbetare och en omsättning på ca 4 miljarder kronor.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte till sista ansökningsdatum med din ansökan. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson, 0736847297, mattias.olsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.