Hoppa till innehåll

Projektledare till Recotech

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Recotech upplever just nu högkonjunktur då deras produkter säljs till bland annat försvarsindustrin och FN. Trivs du att arbeta i en bred roll där du ansvarar för bland annat kundkontakt, offert, beredning och löpande kvalitetskontroller då får du inte missa denna möjlighet!

Om rollen Som en av fyra projektledare jobbar du i såväl större som mindre projekt i vårt affärsområde GSE (Ground Support Equipment). GSE är specialiserade på produktprototyper och serieproduktion av civila samt militära applikationer. Du är sammanhållande och drivande genom hela projektkedjan från kundförfrågan, offert, planering, genomförande och produktionsstart till slutleverans samt uppföljning. Allt sker i nära samarbete med kund, produktionsteknik, kvalitet och andra funktioner i företaget. Du jobbar i vårt affärssystem Monitor och rapporterar till affärsområdeschefen för Systems.

Om dig För att lyckas i jobbet som Projektledare hos oss har du jobbat några år inom tillverkande produktion i en roll som exempelvis Key Account, beredare eller liknande. Har du erfarenhet av att arbeta i projektform är det meriterande. Rollen ställer krav på systemvana och vi tror att du är van att läsa tekniska specifikationer, manualer och ritningar samt har ett intresse av teknik där det förekommer någon form av mekanik och/eller pneumatik, hydraulik eller elmotorer. Som person gillar du problemlösning och att ha många kontaktytor såväl internt som externt. Du är prestigelös och flexibel samt tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande jobb i ett företag med korta beslutsvägar där du ges goda möjligheter att vara med att påverka och att utvecklas som person.   Placeringsort: Arboga med tillsättning så snart som möjligt. Om Recotech  Recotech producerar, bearbetar och reparerar komponenter för extrema miljöer. Vårt företag har vuxit ut från flygindustrin där hållbarhet, funktion och interaktion är hörnstenarna. Våra medarbetare har specialistkompetens inom tillverknings- och reparationsteknik, underhållsmetodik samt diagnostik. Våra huvudprocesser sträcker sig från termisk sprutning och vakuumlödning till kvalificerad svetsning, maskinbearbetning och montering av system.

En av våra egna produkter är WingLiftTM som är ett kostnadseffektivt hanteringskoncept för att lyfta och flytta tyngre utrustningar eller containrar på korta avstånd, en utrustning som säljs globalt till industri och försvar eller exempelvis FN:s hjälpinsatser.

Vi finns i Arboga där vi är ca 80 medarbetare. Läs mer via www.recotech.com

Låter detta intressant för dig?  Din ansökan skickar du in på www.norenlindholm.se eller genom knappen senast 19 maj, urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Lisa Tojkander hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.  Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se