Hoppa till innehåll
VPG logotyp

Senior Mekanikkonstruktör till VPG i Ängelholm

Publiceringsdatum
05 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du bidra med dina tekniska kunskaper i ett innovativt teknikteam? Sök rollen som Senior Mekanikkonstruktör redan idag!

Ta chansen och bli en del i detta familjära team där lösningar blir verklighet. Här får du möjlighet att arbeta med konstruktionsprojekt i internationell miljö. Låter detta som du? Vi har löpande urval i processen. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här får du arbeta i en kultur som är präglad av ständiga förbättringar och du får möjligheten till ett flexibelt arbete och deltagande i internationella projekt.
VPG -Vertical Positioning Group är en framstående aktör inom tillverkning av lyftbord och materialhanteringsutrustning och är en del den internationellt erkända SIGI-koncernen, vi står bakom välkända varumärken som Marco och Hymo. Trots vår globala närvaro, upprätthåller vi en familjär atmosfär med korta beslutsvägar. Vår arbetskultur är centrerad kring gemenskap och samarbete.

Dina arbetsuppgifter

Som senior mekanikkonstruktör hos oss kommer du att arbeta med:
 • Ta dig an komplexa konstruktionsuppdrag och skapa skräddarsydda lösningar.
 • Generera fullständiga produktionsunderlag och säkerställa att de uppfyller gällande standarder.
 • Ansvara för projekt från idé till produktion, inklusive ritningar och teknisk dokumentation.
 • Samarbeta nära med teamet för att driva innovation och effektivitet i våra processer.
Värt att veta

Affärsenheten Vertical Positioning Group (VPG) består av två ledande företag som är involverade i design, tillverkning och distribution av vertikal lyft- och positioneringsutrustning för ett brett utbud av tillverkning, montering, distribution och detaljhandel.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och du kommer ha din arbetsplats på kontoret i Ängelholm.
VPG har försäljningskontor i Sverige, England, Frankrike, Tyskland, Kina och USA.

Våra förväntningar

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av:
 • Ta dig an komplexa konstruktionsuppdrag och skapa skräddarsydda lösningar.
 • Generera fullständiga produktionsunderlag och säkerställa att de uppfyller gällande standarder.
 • Ansvara för projekt från idé till produktion, inklusive ritningar och teknisk dokumentation.
 • Samarbeta nära med teamet för att driva innovation och effektivitet i våra processer.För att lyckas i rollen bör du ha:
 • En teknisk högskoleutbildning och erfarenhet inom maskinkonstruktion.
 • God kunskap i 3D-modellering och har goda kunskaper i beräkningsteknik.
 • Erfarenhet av att arbeta självgående, målorienterat och trivas i en prestigelös miljö.
 • Flytande i svenska och engelska, ytterligare språkkunskaper är meriterande.
Intresserad?

Rekryteringen sker i samarbete med TNG Tech - specialister på datadriven och fördomsfri teknik- och ingenjörsrekrytering, samt bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!

Liknande Jobb

VPG logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 mars 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech