Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
15 november 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Medarbetarna på Foma beskriver bolaget som ett tryggt företag med mycket glädje, stor gemenskap, en hög servicegrad och mycket respekt.
BPW Fordonsmateriel AB (Foma) ingår i BPW-koncernen som är en av världens största tillverkare av axlar till släpfordon.

Nu utökar BPW Fordonsmateriel sin kompetenta IT-avdelning med ytterligare en driven och serviceinriktad IT-tekniker.

Är du en pedagogisk och serviceinriktad IT-tekniker som vill jobba på ett familjärt företag i en större koncern med trevliga kollegor och bra anställningsförmåner? Då är det kanske dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som IT-tekniker på Foma är du en nyckelperson när det kommer till att supportera bolagets användare (som innefattar systerbolagen Släpis, BPW Hofstad och BPW Sverige) i såväl Sverige som i Norge. Du har daglig kontakt med bolagets användare via telefon, mejl samt via vårt ärendehanteringssystem och du lägger stor vikt vid att alltid ha en hög servicegrad med ett trevligt bemötande.

I rollen som IT-tekniker arbetar du med allt från IT-support till dokumentation, projektarbete. Du har ansvar för att medverka till en kreativ och positiv arbetsmiljö som präglas av ömsesidig respekt mellan kollegor. På Foma värnar man om jämlikhet, glädje, noggrannhet och positivitet.

Arbetet kommer bland annat att innefatta:
  • Daglig support till bolagets användare
  • Felsökning av mjuk-/hårdvara
  • IT relaterade projekt
  • Underhåll av system
Din profil:
För att trivas på Foma är du är flexibel, noggrann och prestigelös. Du värderar ett välfungerande samarbete, är pålitlig och driven samt har ett högt engagemang med ett stort intresse för att utvecklas.

I övrigt har du en god datorvana, ett stort intresse av att lära dig nya system och finner en stolthet i att alltid leverera högkvalitativ support till dina kollegor.

Foma värderar en trygg arbetsmiljö där samtliga medarbetare samverkar för ett gott arbetsklimat.

Krav:

  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som IT-tekniker eller motsvarande
  • Arbetat med Jeeves ERP system
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i ärendehanteringssystem och har en god insikt i vikten av dokumentation
Extra meriterande om du erfarenhet av mjukvaruutveckling, automation, elektronik och är lösningsorienterad och nyfiken.

För att trivas i rollen tror vi att du har viss erfarenhet av att arbeta med följande: Windows Server, Windows OS, Mobila operativsystem så som iOS/Android, Azure, Office 365, Active directory, GDPR, OnGoing WMS, nätverksinfrastruktur, Brandväggar.

För att trivas hos oss delar du våra värderingar, har ett intresse för IT och en stor vilja att lära känna organisationen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, 6 månaders provanställning kan komma att tillämpas.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
BPW Fordonsmateriel AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

BPW Fordonsmateriel AB - det självklara valet av axlar och tillbehör i fordonsbranschen. Fordonsmateriel, som i dagligt tal förkortas till FOMA, är ett dotterbolag till BPW i Tyskland. BPW är en av världens största axeltillverkare. FOMA har funnits sedan 1964 och har ända sedan starten varit representant för just BPW:s produkter i Sverige. FOMA säljer i princip allt som behövs för att bygga en påbyggnad på en lastbil eller en komplett släpvagn. Med dessa produkter kan FOMA betjäna allt ifrån kunder som bygger små personbilssläpvagnar med 500 kg totalvikt till de verkliga släpvagnsbjässarna som går i gruvorna i norra Sverige med 50 tons axlar.