Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Utbildningskonsult inom IT till IntraPhone Solutions

Sista ansökningsdag
24 oktober 2024 (41 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du vara med och forma framtidens äldreomsorg genom att kombinera teknik och samhällsnytta? Hos IntraPhone Solutions AB får du möjligheten att göra en verklig skillnad genom att hjälpa vård- och omsorgsverksamheter att digitalisera och effektivisera sitt arbete. Med våra innovativa lösningar kan personalen fokusera på det som verkligen betyder något - att ge omsorg till människorna. Nu söker vi en engagerad utbildningskonsult inom IT som vill vara en del av denna viktiga resa. Välkommen till IntraPhone, där din tekniska kompetens kan bidra till ett bättre samhälle!

Som teknisk support blir du en del av Operations-avdelningen, där öppenhet och samarbete står i fokus. Avdelningen ansvarar för både teknisk kundsupport och utbildningar inom våra system, vilket innebär att din arbetsdag kommer att präglas av omväxling och eget ansvar.

I rollen kommer du att hantera inkommande supportärenden, där du bistår med felsökning och vägledning för våra kunder i våra system. Du kommer även att utbilda både nya och befintliga kunder i våra verktyg, vilket sker både online och på plats hos kund. Då tjänsten kan innebära resor utanför kontorstid, är det viktigt att du är flexibel och bekväm med att resa inom Sverige.

Därför vill man arbeta för IntraPhone:
* En familjär företagskultur som präglas av utveckling och samarbete
* Goda möjligheter till intern karriärutveckling och utökat ansvar
* Sociala och engagerande teamaktiviteter som skapar en stark gemenskap

Personprofil
Vi söker dig som har ett intresse för problemlösning och vill arbeta med tekniskt inriktad support, eller dig som har en stark pedagogisk förmåga och vill bidra inom utbildning. Du är kommunikativ, har lätt för att skapa relationer och tar gärna egna initiativ. Med ett tekniskt intresse och vana att hantera flera uppgifter parallellt ser vi dig som en värdefull del av vårt team.

För att lyckas i rollen som utbildningskonsult krävs vidare:
* B-körkort
* Avslutad gymnasieutbildning
* God känsla för service och ett professionellt bemötande

Meriterande är om du dessutom:
* Har erfarenhet av IT-support
* Har arbetat med avancerad felsökning
* Har erfarenhet från hemtjänst, personlig assistans eller sjukvård

Vidare värderar vi dina personliga egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som utbildningskonsult.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Arbetstid: 08-17
Plats: Malmö samt resor förekommer i tjänsten

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Jesper Wahlgren, jesper.wahlgren@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Notera att vi inte kan hantera ansökningar som skickas på mejl, vänligen ansök direkt i annonsen.

Företagspresentation
IntraPhone erbjuder enkla flexibla mobila lösningar för hemtjänsten, särskilt boende och personlig assistans med allt ifrån planering, registrering och uppföljning. Samtliga av våra tjänster hjälper till att kvalitetssäkra, ge trygghet och effektivisera verksamheten så vi får mer tid för omsorg. Läs mer på https://www.intraphone.com/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet.
Välkommen med din ansökan!

PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 oktober 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Välkommen med din ansökan!