Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

HR Specialist till The Swedish Club, Göteborg

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (12 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Som HR Specialist hos oss kommer du ha ett brett ansvarsområde inom en av våra viktigaste hörnstenar Competence & People. Ditt fokus kommer vara att stötta cheferna operativt i rekryteringar och driva kompetensutvecklingsfrågor för att vi fortsatt skall vara en attraktiv arbetsgivare. Att analysera, utveckla och implementera nyckeltal inom HR är också en del i rollen. Vi växer och har verksamhet i sex olika länder och det finns chans till mycket spännande i den här rollen. På ett eller annat sätt kommer du bli involverad i initiativ och projekt kring medarbetarundersökning, vårt traineeprogram, samt mångfald & inkludering. Vi söker efter en generalist, någon som kan ta sig an lite av varje och både avlasta och vara bollplank till vår HR chef.

Vem är du?
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av självständig HR-specialist/generalistarbete och en relevant HR-utbildning i grunden. Du har drivit rekryteringar och känner dig trygg i arbetsrätten. En stor fördel är om du innan arbetat med kompetensmappning och har du tidigare arbetat med HR-data och analys är det extra meriterande. Positivt om du har lätt för system och hur de kan användas på ett effektivt sätt. Då vi har verksamhet i olika delar av världen behöver du vara bekväm i engelska på professionell nivå. Här bidrar du med ditt kommunikativa sätt och kan samarbeta med medarbetare på alla nivåer i organisationen. Då vi är ett mindre team är det viktigt för oss att du är prestigelös och trivs med att ta dig an både stora och små uppgifter.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder dig en central roll inom en internationell verksamhet i en spännande bransch. Vår företagskultur är ambitiös och familjär, vilket gör att våra medarbetare trivs mycket bra. Medarbetarna är vår viktigaste resurs, vi månar om personalen och erbjuder generösa lokaler centralt i Göteborg invid Göta älv samt fina personalförmåner.

Hos oss kommer du få möjlighet att göra skillnad för företagets framgång, men också utvecklas i din personliga kompetens. Vår värdegrund i det dagliga arbetet är Proactive, Reliable, Committed - vi hoppas och tror att du som söker delar dessa med oss.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar The Swedish Club med Jerrie. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-40 52 62. Sista ansökningsdag är den 29 september, men då urval och intervjuer sker löpande så ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram mot din ansökan!
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

The Swedish Club etablerades 1872 och är idag ett av de ledande marina försäkringsbolagen inom internationell sjöfart. Bolagets försäkringsportfölj innefattar marina försäkringar anpassade för redare och befraktare. Huvudkontoret ligger i Göteborg och lokala kontor finns i Oslo, London, Aten, Hong Kong, and Singapore.

The Swedish Club har idag ca 150 medarbetare och drivs som ett ömsesidigt försäkringsbolag som ägs av sina medlemmar. Mer information hittar du på www.swedishclub.com.