Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

HR Data Partner sökes till kund inom fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på adecco söker nu en HR Data Partner till vår kund inom fordonsindustrin. Har en du en stark vilja att lära och ett intresse för hur data kan tillföra värde inom HR-området? har du några års erfarenhet inom HR och söker en ny utmaning? då kan detta vara tjänsten för dig!

Om tjänsten

Du kommer att vara en del av ett entusiastiskt People Experience (PX/HR) team som arbetar nära verksamheten och deras HR-gemenskap för att stödja och påverka verksamhetsagendan med fokus på människor. Din roll kommer att inkludera att säkerställa kvalitet och tillgänglighet av människorelaterad data i alla PX-processer och tillhandahålla insikter som grund för värdefulla beslut. Du kommer även stödja och utveckla datadrivna arbetsmetoder och uppmuntra ledare och kollegor att fatta mer informerade beslut baserade på data.

Om dig

Vi söker dig som har en stark vilja att lära och ett intresse för hur data kan tillföra värde inom HR-området. För den här rollen kan du ha viss erfarenhet och ett stort intresse för dataanalys och HR. Du är fylld med entusiasm och en genuin vilja att göra verklig skillnad. Du vet hur man arbetar med stora datamängder och säkerställer datans tillförlitlighet. Du kan få fram meningsfull information från olika källor och du har förmågan att presentera din data professionellt för relevanta intressenter. Du har en stark analytisk förmåga, en positiv inställning till problemlösning, och förmågan att arbeta effektivt i ett snabbt föränderligt affärslandskap.

kvalifikationer:

  • 2-7 års erfarenhet inom HR, gärna med en bakgrund som HR-generalist.
  • Ett stort intresse för dataanalys.
  • Goda kunskaper i verktyg som Excel och Power BI.
  • Utmärkta kommunikationsfärdigheter på engelska.

Övrigt

Tjänsten är ett tillsvidare konsultuppdrag med start omgående, samt 100% tjänstgöringsgrad. Arbetet är förlagt under kontorstider med plats på kontoret i Göteborg, det finns möjlighet till viss hemarbete.

Om detta verkar intressant för dig hoppas vi att du skickar en ansökan till oss så snart som möjligt. Vi utvärderar sökande löpande och positionen kan därmed fyllas innan ansökningsfristen löper ut.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Enna Dedagic via enna.dedagic@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.