Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

HR och dataanalyst till fordonsbranschen!

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (51 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Här får du, som har ett intresse för HR och data en unik möjlighet att kombinera dessa två i en och samma tjänst. Du får dessutom göra detta ute hos våran kund inom fordonsbranschen och i en internationell miljö. Är du nyfiken på denna möjlighet, ansök redan idag!



Om tjänsten

Hos våran kund inom fordonsbranschen kommer du att ingå i ett entusiastisk People Experience (PX/HR) team som arbetar nära verksamheten och deras utökade HR-gemenskap för att forma, stödja och påverka affärsagendan ur ett People-perspektiv.

Din roll innehåller två delar. Det ena är att säkra kvalitet och tillgänglighet av personrelaterad data i alla PX-processer samt ge insikter och riktmärken som bas för mer värdefulla beslut. Du kommer att arbeta i nära samarbete med verksamheten, PX Engineering och Central PX. Du kommer aktivt att säkra PX-leveranser och processer med fokus på människor, kultur och ledarskap.
Den andra delen är att arbeta nära kundens PX-datateam och driva initiativ och förbättringar kopplade till persondata och analys. Dem strävar ständigt efter att utveckla och optimera deras arbetssätt, att uppmuntra ledare och PX-kollegor att vara mer datainformerade, att följa trender och agera tidigt.



Kvalifikationer

Vi söker dig med en iver att lära och intresse för hur data kan tillföra värde till HR-området. För denna roll kan du ha viss erfarenhet och ett stort intresse för dataanalys och HR. Du är fylld av entusiasm och en genuin vilja att göra ett verkligt genomslag. Du har erfarenhet av att arbeta i olika system som stödjer analyser och rapporter, redo att dyka in i världen av databaserat beslutsfattande. Du har goda kunskaper i Excel och Power BI och förmåga att presentera din data professionellt för relevanta intressenter. Du vet hur man arbetar med stora datamängder, hur man säkerställer datatillförlitlighet och kan få meningsfull information från olika källor samtidigt som du utför analytiska uppgifter. Din förmåga att kommunicera effektivt, anpassa och ge operativt stöd kommer att vara nyckeln i denna roll. Du gillar att lösa problem och har inga problem att hantera viss osäkerhet, vilket innebär att du kan navigera och gå framåt även när saker och ting inte är tydliga.

Du är bekväm med att samarbeta i team och visar mod och förmåga att hantera intressenter. Vi värdesätter det mycket om du inte bara förstår det ständigt föränderliga affärslandskapet utan också är nyfiken på dess nuvarande möjligheter ur ett strategiskt perspektiv. Uppmärksamhet på detaljer och robust analytisk förmåga är nyckelegenskaper vi söker. Du har ett positivt förhållningssätt till att lösa problem och du är inte rädd för att gräva i och göra saker gjorda när det behövs. Vi förväntar oss också att du lär dig hela livet eftersom vår affärsmiljö ger oändliga möjligheter att lära sig och växa professionellt.

  • Är obehindrad i Svenska och Engelska då båda språken används dagligen
  • Har en eftergymnasial utbildning inom HR eller liknande

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Social
  • Ansvarstagande
  • Respektfull
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se