Hoppa till innehåll
Dectron 2.0 logotyp

SMD-operatör

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en person med ett intresse och erfarenhet av elektroniktillverkning? Vill du bli en del av ett familjärt och flexibelt bolag med en bred kompetens? Vi söker en SMD-operatör till Dectron 2.0 i Färjestaden. 

 

Dectron 2.0 grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av elektroniska produkter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår styrka ligger i strukturen på företaget som tillhandahåller tjänster från grundidé till slutprodukt på marknaden.
Mer information om Dectron 2.0 kan du hitta på: www.dectron.se/ 

 

Din roll hos oss

Som SMD-operatör har du en viktig roll i tillverkningsprocessen för att säkerställa högkvalitativa kretskort för kunders elektroniska produkter. Arbetet sker huvudsakligen i vår ytmonteringslina där du som maskinoperatör bereder kretskorten, monterar komponenter på kretskort och övervakar efterföljande lödprocess. Du ansvarar för hela denna processen samtidigt som du har ett nära samarbete med kollegorna i hela företaget. Det kan förekomma rotation till andra arbetsuppgifter i produktionen som exempelvis handmontering, testning och paketering för att säkerställa att våra produkter når våra kunder i bästa möjliga skick.

 

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av elektroniktillverkning och har arbetat vid ytmonteringslinor (SMD) behärskar svenska i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i Office-paketet. Vi förutsätter att du har kunskap om ESD, maskinvara och av lödning.

Vi letar efter dig som delar vårt intresse för elektronik och som både vill utvecklas och driva på utvecklingen inom området. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och trivs med eget ansvar för ditt område men har inga problem med att samarbeta med kollegorna i produktionen.

 

Övrig information

Arbetstid: Vardagar kl. 7-16
Tjänstgöringsort: Färjestaden
Omfattning: Heltid med start omgående. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet med goda möjligheter för vidare anställning direkt hos Dectron 2.0.

 

Nyfiken på att veta mer?

Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på sanna.olsson@onepartnergroup.se. I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. För oss är det viktigt att ta del av din upplevelse när du har sökt en tjänst hos oss. Därför skickar vi ut en kort enkät när du har sökt tjänsten och när processen är avslutad. Din upplevelse är betydelsefull för oss och vi hoppas att du har möjlighet att svara. Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.

Dectron 2.0 logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.