Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Beredare till Kalmar Motor AB

Sista ansökningsdag
09 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Kalmar Motor är specialiserade på att utveckla och tillverka dragtraktorer till flygplan för den globala flygindustrin. Produktsortimentet omfattar både konventionella dragstångs- och dragstångslösa (TBL) traktorer, med kapacitet att hantera såväl regionala flygplan som upp till ”wide bodies”. Kalmar Motor anses vara marknadsledande inom el- och hybridteknik och driver branschen för en mer hållbar framtid.

Företaget grundades 1969 och består idag av en relativt liten organisation på ca 80 anställda med hög grad av entreprenörskap och laganda. Kalmar Motor är en del av Vestergaard Companys globala organisation, med +300 anställda och bolag runt om i världen. Kalmar Motor utvecklar produkter under filosofin ”Creative Simplicity”, vilket resulterar i lägre driftskostnader, till nytta för både våra kunder och miljön.

Läs gärna mer om oss: www.kalmarmotor.com

Tjänstebeskrivning
Den här rollen ger dig goda förutsättningar att ta våra processer och vårt kundfokus till nya höjder. Med din förmåga att strukturera och koordinera bidrar du till att vi levererar våra produkter på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Genom att skapa bra struktur, logistik och underhåll av tekniska dokument och materiallistor av alla fordon säkerställer du att vi uppnår en effektiv värdekedja. Du kommer även att lägga upp nya artiklar i vårt affärssystem AX, detta i samarbete med vår inköpsavdelning och du genomför engelska översättningar.

Du verkar för att skapa bästa möjliga förutsättningar för verksamheten att arbeta utjämnat och förutsägbart vilket gör att du jobbar nära vår produktion, i denna roll har du även ett tätt samarbete med andra avdelningar som till exempel inköp, lager och den tekniska avdelningen. Ditt arbete lägger grunden till kollegornas arbete på inköp, så att rätt material och korrekt antal komponenter köps in. På detta vis bidrar rollen till en förbättring av materialflödet även mellan lager och produktion.

Som Beredare är du spindeln i nätet vad det gäller intern logistik, du förbereder plocklistor och övervakar att material plockas från lager i god tid innan våra maskiner börjar byggas. I denna roll förväntar vi oss att du planerar och driver aktiviteter för att ständigt förbättra både ditt dagliga arbete, dina flödens och teamets resultat.

Tjänsten är heltid och du rapporterar till Supply Chain Manager.


Kvalifikationer
Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning, inriktning logistik, maskin eller produktionsteknik.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du besitta starka analytiska färdigheter för att kunna identifiera och lösa problem. Förmåga att arbeta strukturerat och metodiskt. Förmåga att arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Du har bra kommunikationsförmåga för att samarbeta effektivt med olika avdelningar och anställda. Du har också mycket goda kunskaper i Excel och behärskar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift.

Du har många år erfarenhet av liknande roller inom tillverkningsindustrin och god förståelse för produktionsteknik samt tillverkningsprocesser.

Du förmåga att läsa och förstå tekniska ritningar och specifikationer och har goda kunskap om lagerhanteringssystem, Microsoft Dynamics AX eller liknande ERP-system. Grundläggande IT-kunskaper, inklusive användning av Microsoft Office-paketet.

Som person är du lösningsorienterad, självständig, målmedveten, drivande och ansvarstagande. Du är strukturerad med god förmåga att samarbeta i grupp samt trivs med att fördjupa dig i detaljer såväl som att tänka helhetsperspektiv.


Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget NearYou. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson på telefon 076-677 68 73 eller e-post johan.eriksson@nearyou.se

Din ansökan skickar du in via NearYous hemsida, www.nearyou.se, senast tisdagen den 10 September 2024 . I den här rekryteringen kommer vi att arbeta med ett löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledningen av den nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Funderar du på att flytta till Kalmar län?
Då kan det vara bra att känna till att det finns extra stöd och vägledning att få. På www.flyttahit.nu kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om NearYou
NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se

NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NearYou är ett rekryterings- och bemanningsföretag med kontor i 17 städer. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra i branschen till att också bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig, oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi. Läs gärna mer om oss på www.nearyou.se