Hoppa till innehåll
AquaTeq Sweden AB logotyp

Lager- och Verkstadsmedarbetare

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du i en teknisk roll med stor variation och har ett sinne för ordning och struktur? Vill du och vill bli en del av ett mindre företag med en stark teamkänsla? Just nu söker vi en Lager- och verkstadsmedarbetare till AquaTeq® Sweden i Kalmar.


AquaTeq Sweden AB är ett privatägt, specialistbolag inriktad på utveckling och tillverkning av kostnadseffektiva och miljösmarta produkter för service av befintliga dagvatten- och avloppssystem över hela världen. AquaTeq® ingår i en schweizisk koncern. Företaget är det goda valet när det krävs nytänkande, effektivitet, speciallösningar och grönt fokus.

www.aquateq.com
 

Arbetsuppgifter

Rollen innebär en stor variation på arbetsuppgifter där du nyfiket tar egna initiativ. Det är en självständig roll samtidigt som du ingår i ett mindre team där alla hjälps åt på flera områden från inleverans till utleverans. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Godsmottagning med leveranskontroll
  • Montering
  • Kundservice och reparationer
  • Kapning, borrning och svarvning
  • Slipning och blästring
  • Koppling av slang
  • Lasermärkning 
  • Provspolning
  • Paketering av utgående leveranser
  • Lagerstruktur

Vi är ett mindre företag och arbetsuppgifter som fordonsvård och underhåll av fastigheten kan även förekomma.


Tjänstgöringsort: Kalmar
Omfattning: Heltid 
Arbetstid: mån-tors 07-16 fre 07-15:10

 

Vem är du?

Vi ser att du som söker är en lojal och positiv person med ett stort tekniskt intresse som trivs i ett varierande arbete. Du tar ett stort ansvar för ditt arbete och värdesätter en god struktur och att ha ordning och reda omkring dig. Du har ett eget driv och är självgående där du tar initiativ och ser vad som behöver göras. Eftersom du tillhör en mindre grupp ser vi att du är prestigelös och har god samarbetsförmåga.

För att vara aktuell för tjänsten har du goda datakunskaper, B-körkort och talar och skriver obehindrat på svenska. Vi ser att du har goda tekniska kunskaper samt vana av ritningsläsning och liknande arbetsuppgifter.

Det är meriterande om du har svetskunskaper samt goda kunskaper i engelska.

  Vad erbjuder vi?
  • En kultur som präglas av samarbete, nyfikenhet och ständig utveckling.
  • Bred och spännande roll i ett internationellt framgångsrikt företag.
  • Självklart goda anställningsvillkor med kollektivavtal, pension och friskvårdsbidrag osv.
  Ansökan

I denna rekrytering samarbetar AquaTeq med OnePartnerGroup. Skicka in din ansökan redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-09-15. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Rekryteringskonsult Sanna Olsson på telefonnummer 0733-948473 eller mail sanna.olsson@onepartnergroup.se. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mail på grund av GDPR. 

Välkommen med din ansökan!

AquaTeq Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.