Hoppa till innehåll
ELON Kristianstad logotyp

Kökssäljare hos Elon & Nordanro

Sista ansökningsdag
02 november 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Eidmén
Email
Telefon
Med gedigen sälj, service-eller butikserfarenhet kommer du fortsätta sträva högt och fortsätta lyfta vår köksavdelning till högre nivåer tillsammans med oss.

Elon i Kristianstad är ett företag som funnits i över 40 år.

Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar du också mycket annat, till exempel kökstillbehör, rakapparater, dammsugare och belysning.
Vi har helt enkelt det mesta man kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem.

Vi har i över 25 år erbjudit våra kunder förstklassiga lösningar inom kök och förvaring, och vill förstärka vårt team med ytterligare en medarbetare med fokus på denna avdelning.

För oss är det viktigt med en hög servicenivå och att våra kunder får hjälp av kunniga och engagerade medarbetare som ser det som en självklarhet att göra det lilla extra.

Vi söker dig som är duktig på att
etablera och upprätthålla goda relationer. Du tar egna initiativ, drivs av höga mål och vill alltid utvecklas och lära dig mer. Du är kreativ med sinne för färg och form.

Eget ansvar och struktur i ditt arbete ser du som en självklarhet. Du har säljerfarenhet med dokumenterat goda resultat och ser det som motiverande att sätta dig in i alla butikens produktkategorier.

I arbetet som kökssäljare ritar du in kök, bad, förvaring och vitvaror i ritprogrammet Winner för att sedan presentera detta på ett inspirerande sätt i ett personligt möte med kund, både i vår köksutställning och i deras hem. Du har hand om hela processen själv, från offert till beställning, leverans, montering och fakturering. Du vägleder kunden under hela köksresan.

Du kommer att ha hela butiken som ditt arbetsområde då vi tycker att det är viktigt att alla medarbetare kan möta kunden i allt de kan behöva hjälp med, och att vi tillsammans jobbar för en välkomnande och inspirerande butik.

Tjänsten är tillsvidare på ca 90%.
Vi tillämpar 6 månaders provanställning

Lön: Månadslön enligt Handels kollektivavtal + provision

Ansökan med CV och personligt brev sker via Blockets ansökningsformulär. Intervjuer sker löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.
ELON Kristianstad logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 november 2024 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren