Hoppa till innehåll
Ahlstrom Sweden AB logotyp

Operatörer till Sulfaten Billingsfors Bruk

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tobias Green
Telefon
Tjänsterna innebär treskiftsarbete inom massaproduktionen med mål att, i högsta möjliga takt, producera massa som håller uppsatta kvalitetsnormer. Övervakning av process, provtagning, kontrollrundor och visst förebyggande underhåll av produktionsutrustningen ingår i arbetet.

Du bör ha någon typ av processteknisk utbildning och/eller erfarenhet av processtyrning genom att ha arbetat med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger dock stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Meriterande om du har Heta arbeten, traverskort samt truck och/eller lastmaskinskort.

Efterfrågade kvalifikationer för tjänsterna
Vi ser att du tar ansvar och har förmåga att arbeta självständigt på ett säkerhetsmedvetet sätt. Du ska vara engagerad, kunna ta egna initiativ och gilla att arbeta med ständiga förbättringar. Det är viktigt att du kan samarbeta både med chefer och kollegor på ett öppet och trevligt sätt.

Ansökan med CV skickas via genom att klicka på "Ansök nu" senast 2023-09-30.

Vill du veta mer?
Kontakta Tobias Green, tobias.green@ahlstrom.com, 0722430736, eller
Henrik Olsson, henrik.olsson@ahlstrom.com, 0767772742
Ahlstrom Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ahlstrom är världsledande inom fiberbaserade specialmaterial. Vårt mål är att rena och skydda, med varje fiber, för en hållbar värld. Vår vision är att vara företaget som väljs för sina hållbara specialmaterial av alla våra intressenter. Vi betjänar fem växande och distinkta slutmarknader, som utgör grunden för våra fem divisioner: Filtration (filtrering), Food & Consumer Packaging (mat och konsumentförpackningar), Healthcare (hälsovård), Building Materials (byggmaterial) and Technical Materials (tekniska material). Vår omsättning är cirka EUR 3,1 miljarder på årsbasis och antalet medarbetare är cirka 7000. Läs mer på www.ahlstrom.com.