Hoppa till innehåll
Skellefteå Kommun logotyp

Ett jobb utan gränser

Sista ansökningsdag
13 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Joakim Lundin
Telefon
Ansök nu
Om arbetsplatsen
Vill du ha ett jobb där du själv får bestämma titel, arbetsuppgifter och lön? Bra, vi söker nämligen dig som gillar att tänja på gränserna!

I Skellefteå kommun arbetar vi tillsammans över gränserna i en arbetskultur präglad av en ovanligt stark framtidstro. Skellefteå växer fort och har idag Sveriges snabbast växande befolkning med målet om 90 000 invånare år 2030. Med över 8 500 medarbetare i nästan 400 yrkesroller erbjuder vi dig en unik möjlighet att forma din egen roll och bidra till den pågående samhällsomvandlingen.

Vi strävar efter en kultur präglad av öppenhet, dialog och feedback. Vår ledningsfilosofi grundar sig i självledarskap, vilket uppmuntrar till gemensamt ansvar för helheten och samverkan över gränser inom kommunen. Det kan handla om att jobba över förvaltningsgränser, hitta nya mer effektiva arbetssätt, utveckla sitt lärande, bidra med idéer och förslag som skapar förnyelse och innovation. Det inkluderar även att främja gott medarbetar- och ledarskap. Att pusha gränserna och bidra till att definiera oss och nå våra mål.

Det är därför vi nu söker dig som kan överraska och utmana gränserna för hur en kommun arbetar. Vilken yrkesroll ska finnas på Skellefteå kommun, som inga andra kommuner har?

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna bestämmer du helt själv! Berätta för oss vad du vill arbeta med, vilken titel du önskar, samt ditt löneanspråk som marknadsmässigt passar in i den roll du föreslår. Beskriv hur du tror att Skellefteå kommun skulle gynnas av dina kunskaper. I din nya roll hos oss tror vi nämligen att du kommer ha en förmåga att tänka innovativt och komma med lösningar som bidrar till vår framtida utveckling.

Vi hoppas hitta dig som vill göra skillnad och som vågar tänka utanför gränserna!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en kandidatexamen eller motsvarande utbildning och har erfarenhet av strategiskt arbete inom omvandlingsfrågor. Som person är du driven, engagerad och har förmåga att se möjligheter där andra ser hinder.

Att leverera goda resultat är en självklarhet för dig och du trivs i roller där du får utrymme att utvecklas och skapa värde. Du är flytande i tal och skrift på svenska eller engelska och är skicklig i ditt sätt att kommunicera.

Skicka in din ansökan och var med och forma framtiden i Skellefteå kommun! Här finns gränslösa möjligheter för dig som vill vara med på en resa som saknar motstycke i modern svensk historia.

I din ansökan vill vi att du bifogar ditt CV och besvarar enkätfrågorna, du behöver inte bifoga något personligt brev.

Anställningen
Omfattning:
Heltid

Anställningsform:
Tillsvidareanställning

Tillträde:
Datum för tillträde saknas

Antal tjänster
1

Ansökningsinformation
Sista ansökningsdatum:
2024-10-13

Referensnummer:
431996

Kontakt
Joakim Lundin
Personalchef
0910 - 73 50 00
Rekryteringscenter
0910 - 73 50 00

Övrig information
Läs mer om Skellefteå här:
https://skelleftea.se

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Skellefteå Kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren