Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

PROJEKTLEDARE - OMBYGGNATION TILL REGION VÄSTERBOTTEN

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Vidmark
Telefon
Ansök nu

Vi står inför stora ny- och ombyggnationer av Skellefteå Sjukhus vilket kommer innebära stora utvecklingsmöjligheter! Vi erbjuder dig ett intressant jobb där du får vara med och lära dig om ny teknik, utveckling, driftsättning och underhåll.

Hos oss får du möjlighet att jobba med några av de mest intressanta verksamheterna som finns i Norrland och dessutom vara en del av utvecklingen av framtidens vårdmiljöer. Vi erbjuder dig ett självständigt och utvecklande arbete samt ett brett arbetsfält inom Region Västerbottens fastigheter. Du kommer ingå i ett väl inarbetat team med hög kompetens och du kommer ges stora möjligheter till kompetensutveckling och lärande i vardagen.

Om företaget
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.
Fastighet är en del i verksamhetsområde Digitalisering och Service vars uppdrag är att möjliggöra mer tid till vård genom smarta servicelösningar och digitalisering. Här skapas förutsättningar för vården att fokusera på sina arbetsuppgifter och vi är en viktig kugge i vårdflödet.

Fastighet är en del i Region Västerbottens serviceverksamhet vars huvuduppgift är att erbjuda och utveckla värdeskapande servicetjänster med fokus på ständiga förbättringar för ökad kundnytta. Verksamheten är en viktig möjliggörare för Västerbottningens resa genom vårdprocessen. Fastighet har ansvarar för Region Västerbottens lokalförsörjning innefattande såväl strategi som genomförande av drift och underhåll samt om- och nybyggnation. Kunderna är våra medborgare, patienter och all verksamhet inom Region Västerbotten. Vår verksamhet finns representerad i hela länet och vi är totalt omkring 90 medarbetare. Du kommer vara placerad i Skellefteå varav ca 15 stycken kollegor återfinns inom fastighetsområde.

Dina arbetsuppgifter
Som projektledare - ombyggnation kommer du ansvara för projekt i de befintliga byggnaderna på Skellefteå sjukhus.
Projekttypen varierar ständigt och inget projekt är likt det andra. Projektportföljen består av kategorierna strategiska projekt, reinvesteringsprojekt, säkerhetsrelaterade projekt och mindre byggprojekt och projektstorlek kan röra sig från några hundra tusen och uppåt beroende av projekt. Tidsplanen per projekt kan därför variera allt från någon månad till betydligt längre.

Projekten drivs i nära samarbete med beställaren som är drift och förvaltningsorganisationen och tekniksamordnarna på Fastighet. Att tillsammans bestämma teknisk nivå på projektet och hitta en lösning som både vårdverksamheten och driftsorganisationen vill ha.

Som projektledare är du delaktig i hela projektprocessen- från analys till överlämning, men med huvudfokus på att genomföra projektet i avseende på planering, projektering och produktion. Du ansvarar för projektets genomförande enligt projektprocess, gällande lagstiftning, uppdragsbeskrivning och kompletterande direktiv från projektägare.
Arbetsuppgifterna varierar med projekttyp.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du har goda byggnadstekniska kunskaper och projektledarerfarenhet.
Sannolikt är du högskoleutbildad eller skapat din kompetens genom yrkeserfarenhet. Du har troligtvis erfarenhet av projektledning och en bakgrund från byggbranschen antingen som beställare, konsult eller i utförandeledet från produktionen.

Vidare är du driven och engagerad med förmågan att tänka långsiktigt och strategiskt. Som person har du en god förmåga till samverkan och är lyhörd. Du är lösningsorienterad, strukturerad och van att driva dig själv framåt. Vi söker dig som trivs med många kontaktytor och är kommunikativ i ditt sätt att vara.

Som person är du ansvarstagande trivs att jobba mot uppsatta mål. Du gillar variation i ditt arbete och
är en riktig problemlösare. Att leverera hög service och ett gott bemötande är för dig en självklarhet.

Personliga egenskaper värderas högt.

Övriga krav är B- körkort, datavana från tekniska och administrativa system samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i
svenska språket.

Information och kontakt
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Placeringsort: Skellefteå

Ansök senast: 2024-09-17

I denna rekrytering samarbetar Region Västerbotten med Wikan Personal. Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, e-post: tomas@wikan.se eller telefon: 0910-77 09 82

Läs mer om våra förmåner för dig som jobbar med oss på webbsidan
https://www.regionvasterbotten.se/nar-du-jobbar-hos-oss/att-vara-medarbetare

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika
bakgrund.

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 september 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat. Fastighet är en del i verksamhetsområde Digitalisering och Service vars uppdrag är att möjliggöra mer tid till vård genom smarta servicelösningar och digitalisering. Här skapas förutsättningar för vården att fokusera på sina arbetsuppgifter och vi är en viktig kugge i vårdflödet. Fastighet är en del i Region Västerbottens serviceverksamhet vars huvuduppgift är att erbjuda och utveckla värdeskapande servicetjänster med fokus på ständiga förbättringar för ökad kundnytta. Verksamheten är en viktig möjliggörare för Västerbottningens resa genom vårdprocessen. Fastighet har ansvarar för Region Västerbottens lokalförsörjning innefattande såväl strategi som genomförande av drift och underhåll samt om- och nybyggnation. Kunderna är våra medborgare, patienter och all verksamhet inom Region Västerbotten. Vår verksamhet finns representerad i hela länet och vi är totalt omkring 90 medarbetare. Du kommer vara placerad i Skellefteå varav ca 15 stycken kollegor återfinns inom fastighetsområde.