Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

HEALTH SAFETY AND ENVIRONMENT MANAGER

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (18 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

HEALTH SAFETY AND ENVIRONMENT MANAGER SÖKES TILL UDDEVALLA

Om tjänsten
Vi söker dig som vill arbeta som Health Safety and Environment Manager åt vår kund i Uddevalla. Du kommer att ansvara för frågor som rör arbetsmiljön och förebyggande åtgärder för att minimera arbetsmiljörisker. Du kommer att upprätta rutiner, metoder och information för att säkerställa att alla anställda följer de säkerhets- och hälsoföreskrifter som finns. Samt planera och koordinera HSE arbetet på plats och se till att arbetsmiljön är säker och uppfyller alla kriterier för att undvika säkerhetsrisker på arbetet.

Du kommer utgå från kundens anläggning i Uddevalla där arbetet utförs dagtid måndag till fredag. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos Adecco med start enligt överenskommelse men så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning. Du bör ha god datorvana och lätt för att sätta dig in i olika projekt och processer. Som person brinner du för arbetsmiljö och hälsa. Du har förmåga att arbeta självständigt och är ansvarsfull och noggrann i allt det du gör. Du är även en person som levererar en hög servicenivå och värdesätter effektivitet, noggrannhet och har förmågan att bidra till en positiv arbetsmiljö. Du behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift. Mycket kommunikation sker på engelska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Krav
Minst ett år i motsvarande säkerhetsklassexamen och två till tre års yrkeserfarenhet. Du som söker har god kunskap om HSE-lagar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Nathalie Hallberg via nathalie.hallberg@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se


Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.