Hoppa till innehåll
Alsiano AB logotyp

Area Sales Manager

Sista ansökningsdag
03 november 2024 (57 dagar kvar)
Publiceringsdatum
04 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Technical Sales Manager till Göteborg

Alsiano är en ledande leverantör av ingredienser, råvaror och tillsatser åt tillverkande industriföretag i Norden. Alsiano har över 65 års erfarenhet och samarbetar med ledande tillverkare av ingredienser, kemikalier och tillsatser. 

Arbetsbeskrivning
Som Technical Sales Manager hos oss ansvarar du för försäljningen inom vårt affärsområde Industrial Solutions på den svenska marknaden. Du förser våra kunder råvaror inom "Homecare, industrial and institutional cleaning products" samt “paint and coating”

Din roll som Technical Sales Manager innefattar följande:

  • Rådgivning & coachning: Ge konsultativ rådgivning till kunder om vårt produktutbud, vilket hjälper dem att hitta de bästa lösningarna. Stöttar och coachar kollegor i frågor rörande leverantörer och produkter.
  • Strategiskt nätverkande: Arrangerar och genomför möten mellan kunder och leverantörer, både i Sverige och utomlands, för att stärka relationerna. Representerar företaget på event, seminarier, mässor och utställningar.
  • Prospektering: Proaktivt identifierar och besöker potentiella nya kunder inom Industrial Solutions för att utöka vår kundbas. Du kommer att besöka både tekniska inköpare och andra påverkare inom utveckling.
  • Samarbeta & kravställning: Arbetar nära utvalda leverantörer för att säkerställa bästa möjliga produkter och tjänster. Kontinuerligt värdera produktportföljen och hålla sig uppdaterad om marknadspriser för att kunna erbjuda konkurrenskraftiga lösningar.  

Vad har en medarbetare att säga om företaget?

"Jag valde att jobba på Alsiano då jag såg en utmaning i det jobbet som blev presenterat för mig och jag kände att jag kunde utvecklas med den erfarenhet jag hade. En annan fördel med att jobba här är hur bolaget är ett välfinansierat privatägt bolag som har stora utvecklingsmöjligheter.

Inom bolaget är vi hjälpsamma och delar gärna med oss av våra erfarenheter till de andra avdelningarna och det vi har gemensamt är att vi tänker på hur vi kan addera värde till våra kunder."

Läs mer om livet på Alsiano.

https://career.masterhelp.se/alsiano

Vi erbjuder
I rollen som Technical Sales Manager erbjuder vi dig möjligheten att ansvara och utveckla den svenska marknaden. Du kommer till stor del få vara med att påverka bolagets utveckling. Vid framgång kommer det också finnas möjlighet att ta ett större ansvar i denna roll, och då bearbeta den norska och finska marknaden. 

Vi har även ett hållbarhetstänk inom företaget, där du uppmuntras att välja elbil, arbeta flexibelt och ha balans mellan privat- och arbetsliv. Du bestämmer hur din dag skall läggas upp för att prestera så bra som möjligt tillsammans med oss. 

Din profil
Din affärsmässiga personlighet är viktig för att lyckas i rollen som Technical Sales Manager. Vi ser gärna att du har arbetat i en internationell miljö och är kommunikativ och initiativtagande samt förstår vad som krävs för att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Det är meriterande om du har arbetat i en säljande roll mot kemiteknisk industri. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Josefine Planander, 031-7045173 och Hampus Måneskiöld, 031-7045194.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alsiano samarbetar med ledande tillverkare av högkvalitativa produkter från hela världen. Vi väljer noggrant ut partners som erbjuder de bästa produkterna och följer internationella standarder och etik när det gäller arbetskraft och miljöfrågor. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda lösningar som passar dina behov bäst när det gäller kvalitet, kostnadsoptimering, särskilda förpackningskrav, enskilda produkter eller flera produkter - naturligtvis med full dokumentation och spårbarhet

Alsiano AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 november 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup