Hoppa till innehåll
Nord Drivsystem AB logotyp

Account Manager

Ansök nu

Account Manager till Göteborg

Drivs du av försäljning och har ett stort tekniskt intresse? Motiveras du av att skapa långsiktiga relationer med kunder och har lätt för att ta egna initiativ? Då är rollen som account manager den rätta möjligheten för dig! 

NORD Drivsystem är en av världens ledande tillverkare av växlar, motorer och frekvensomriktare. Vi finns representerade i Sverige genom NORD Drivsystem AB. NORD Drivsystem är ett växande bolag med en familjär företagskultur, där värderingar präglas av långsiktighet, kvalité, kundfokus, engagemang samt hållbarhet.  

Vad har Martin Adriansson, Account Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Det mest stimulerande med att arbeta på NORD är trevliga kollegor och kunder i många olika branscher, samt tekniken och utmaningarna. Man får se mycket intressant. I arbetet är man antingen ute hos kund eller inne på kontoret. Man får besöka alltifrån pappersbruk, grustag, bagerier och flygplatser till distributörer, maskinbyggare och mässor. Du styr mycket av arbetet på egen hand men har även mycket samarbete med kollegor"

Vi erbjuder
Som account manger hos NORD Drivsystem får du chansen att arbeta i en stimulerande och innovativ miljö där varje dag erbjuder nya utmaningar. Vi erbjuder en härlig arbetsmiljö i ljusa lokaler i Sävedalen samt möjligheten att utvecklas i din karriär inom ett företag som värderar sina medarbetares kompetens och engagemang. 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som account manager har du ett regionalt ansvar där du bearbetar både nya samt befintliga kunder runt om i Västra Götaland. Du ansvarar för ett brett sortiment av växlar, motorer och frekvensomriktare utav högsta kvalité. Du driver självständigt affärsprocesserna från start till slut. 

Som account manager har du ett nära samarbete med övriga säljorganisationen, ingenjörer och vår marknadsavdelning, med målet att få våra kunder att se hur vi kan addera värde till deras organisationer. 

Din profil
För att passa i rollen som account manager bör du vara försäljnings- och resultatinriktad och du har ett sinne för att utveckla nya affärer. Du är lyhörd, social och brinner för att skapa och bearbeta goda och långa affärsrelationer. Du är en god kommunikatör och kan diskutera och vägleda kunderna till bra tekniska lösningar. Du trivs i en roll där du självständigt är ute på fältet och möter kunden. 

Vidare tror vi även att du har:

  • Erfarenhet av teknisk försäljning
  • Utbildning inom automation / el / mekatronik eller motsvarande erfarenhet
  • Kunskap och/eller intresse av maskiner inom tillverkningsindustrin samt en bred teknisk förståelse
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
  • B-körkort  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Cassandra Åkerblad, 0720-708970, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om NORD Drivsystem AB
NORD Drivesystems är en global ledare inom utveckling och tillverkning av växlar, motorer och frekvensomriktare. Med en närvaro i över 80 länder och representation i Sverige genom NORD Drivsystem AB, erbjuder vi innovativa lösningar för att möta industrins växande behov. Vårt mål har alltid varit att leverera produkter av högsta kvalitet, och vi strävar efter att överträffa kundernas förväntningar genom att erbjuda ett brett sortiment av drivsystem. Vårt fokus ligger på energieffektivitet och hållbarhet, där vi ligger långt över branschgenomsnittet (EcoVadis Silver, topp 4%) och vi hjälper våra kunder att identifiera besparingar och ta fram energieffektiva lösningar för att minska miljöpåverkan. Läs mer på Nyheter | NORD

Nord Drivsystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup