Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatör sökes till vår kund i Åkersberga

Ansök nu

Som Operatör kommer du att ingå i ett team, där alla hjälper varandra att sammanställa dagens förutbestämda produktion. Du kommer att övervaka produktionen, hantera maskiner, utföra enklare underhållsarbeten samt dokumentera dina arbetsmoment. Allt arbete sker enligt skriftliga instruktioner och följer GMP (Good Manufacturing Practice). Därmed är det meriterande att du erfarenhet av arbete med GMP.
Arbetstiderna är förlagd måndag till fredag 07:00 - 16:00 med start omgående.

Om dig
Vi söker dig som är arbetsvillig, noggrann och flexibel. Du trivs med att arbeta i grupp men även självständigt. Det är meriterande att du innehar truckkort A+B men inget krav.

Viktigt för tjänsten är:
- Noggrannhet
- Flexibilitet
- Ansvarstagande
- Erfarenhet av GMP

Truckkort är meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Vi erbjuder en visstidsanställning hos Adecco som har avsikten att övergå till en fast tjänst hos kunden efter 6 månader.

Framgångsfaktorer
Du är nyfiken och ansvarsfull och tycker att effektivitet och noggrannhet är A och O i arbetet. Du är också positiv och trivs i en miljö med ett nära samarbete mellan kollegor och kringfunktioner. Du har även en stark vilja att lära och utvecklas i rollen som operatör. För att trivas i denna tjänst bör du också ha ett tekniskt intresse och inte ha några problem med visst fysiskt arbete.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.