Hoppa till innehåll
AstraZeneca logotyp

Operatör | AstraZeneca | Södertälje

Ansök nu
Operatör till AstraZeneca i Södertälje

Operatör till AstraZeneca i Södertälje sökes! Utmana dig själv och väx i din yrkesroll hos ett av Sveriges viktigaste exportföretag. Som operatör på AstraZeneca blir du en del av en global resa och får arbeta med medicintillverkning, dokumentation och maskinhantering. Sök idag och bli en del av ett sammansvetsat team med oändliga utvecklingsmöjligheter!

Arbetsuppgifter

Som operatör hos AstraZeneca i Södertälje kommer du att vara delaktig i medicintillverkning, packning och dokumentation av arbetsmoment. Du kommer också ha möjlighet att köra truck och hantera maskiner och utrustning.

Är du rätt person för jobbet? Kraven för jobbet är följande:
  • Du har en gymnasieutbildning eller gedigen erfarenhet från tillverkningsindustrin.
  • Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket.
  • Du måste kunna arbeta alla typer av skift.
Det är meriterande om:
  • Du har arbetat inom produktion/tillverkning tidigare.
  • Du har erfarenhet av LEAN och GMP.
Du som söker är troligtvis en målinriktad och driven person. För att lyckas i rollen behöver du vara kommunikativ, strukturerad och ha hög social kompetens. Välkommen med din ansökan till oss på Lernia Bemanning!

Om AstraZeneca

AstraZeneca i Södertälje erbjuder spännande möjligheter för ambitiösa personer som vill utvecklas och ta sig an nya utmaningar. Som en global aktör inom läkemedelsindustrin är AstraZeneca en av Sveriges mest betydelsefulla exportföretag. Med en starkt sammanhållen och inkluderande arbetsmiljö ger AstraZeneca dig möjlighet att växa och nå obegränsade framgångar. Välkommen till AstraZeneca - där dina karriärmöjligheter är oändliga.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret. Vänligen kontakta rekryterare Fanny Thoresson via e-post: fanny.thoresson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
AstraZeneca logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.