Hoppa till innehåll
DOT logotyp

Produktionsmedarbetare till DOT i Säffle

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
DOT är Nordens ledande fullserviceleverantör av ytbehandling. I fabriken i Säffle arbetar man med varmförzinkning av gods och detaljer till allt ifrån lantbruksmaskiner och vindkraftverk till olika typer av beslag.

Som produktionsmedarbetare på DOT kommer du att arbeta med upphängning av gods, efterbehandling av färdiga produkter, kvalitetskontroller samt att packa och göra produkterna klara för leverans. Du kommer bli en del av ett sammansvetsat arbetslag på ett familjärt företag där personalomsättningen är låg och erfarenheten hög.

I din roll som produktionsmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

  • Förbehandling och förflyttning av gods
  • Kvalitetskontroller
  • Dokumentering

Tjänsten som produktionsmedarbetare är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till anställning hos DOT på sikt. Arbetstiderna är 2-skift. Tjänsten har start i augusti eller tidigare enligt överenskommelse. Urval kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan!

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av industri- eller verkstadsarbete. Du har viljan och förmågan att utföra ett stundtals fysiskt krävande arbete. Samarbetsförmåga med övriga i gruppen är viktigt samt att vara noggrann, ansvarsfull och kvalitetsmedveten i alla led.

Du har bra kunskap i svenska för att förstå arbets- och säkerhetsinstruktioner. God datavana krävs då mycket dokumentation i datasystem förekommer. Truck och traverskort är ett krav.

Viktigt för tjänsten är:

  • Relevant erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska
  • Datavana
  • Truck- och traverskort

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Mattias Olsson 0736847297 alt mattias.olsson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

DOT logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.