Hoppa till innehåll
Vestre logotyp

Svetsare till Vestre Torsby

Ansök nu

Om tjänsten
Vestre Production AB i Torsby ska öka sin produktion och söker nu svetsare till sin anläggning i Torsby. Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för svetsning av olika detaljer till Vestres hållbara utemöbler. Målet inom Vestre är att skapa en inkluderande arbetsplats med stora möjligheter att kunna utvecklas i självgående team där alla tar ansvar för sin arbetsplats och känner en stolthet för Vestres produktion. Stort fokus ligger på säkerhet, hälsa, miljö samt kvalitet och leverans. Dina arbetstider är 2-skift och Vestres utökade behov är heltidstjänst. Du arbetar i Vestres fina produktionsanläggning i Torsby.

I din roll som svetsare på Vestre kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Svetsning MIG/MAG
- Kvalitetskontroll
- Ritningsläsning
- Teamarbete

Om dig
Du har arbetat som svetsare tidigare och har gärna utbildning inom svetsning med fokus på MIG/MAG. Du är en målmedveten person som är drivande samtidigt som du har eftertanke med högt kvalitetstänkt och noggrannhet. Vidare är du lättlärd med en vilja att lära, du är en enkel och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och vara en del av ett arbetslag där du bidrar till arbetsglädje. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att vara närvarande och nå produktionsmål i en produktionsverksamhet. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig.

Viktigt för tjänsten är:
- Svetskunskaper inom MIG/MAG
- Ansvarstagande
- Lagspelare
- Kvalitetsmedveten
- God förmåga att lära sig

Om Vestre
Vestre är en av Europas mest framgångsrika tillverkare av sociala och hållbara utemöbler. Vi arbetar tillsammans med välkända skandinaviska designers och har mottagit ett brett utbud av designpriser. All produktion sker i Skandinavien baserad på förnybar energi och hållbara material. Vi siktar på att bli erkända som världens mest hållbara möbeltillverkare. På Vestre tror vi att var och en av oss kan rädda världen. Lite grann. Vestre har huvudkontor i Oslo, produktion i Torsby och Magnor samt försäljningskontor i Stockholm, Berlin, London, New York, Austin och Los Angeles.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Wilma Börjesson, 073-684 82 12, wilma.borjesson@adecco.se

Vestre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.