Hoppa till innehåll
Vestre logotyp

Kantpressoperatör Vestre

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Vestre Production AB i Torsby går för högtryck och behöver utöka sitt operatörs team. Du kommer att tillhöra ett team som ansvarar för plåtbearbetning av förädlade ståldetaljer som är en betydelsefull process för kvalitén av Vestres hållbara utemöbler. Teamet ansvarar tillsammans för kantpressning, valsning och rörbockning. Ni arbetar vid olika maskiner där ni riggar, lägger upp program och kvalitetssäkrar processen. Du kommer att tillhöra ett välfungerade och lättsamt team som har en stolthet för Vestres produktion och som tar ansvar för sin arbetsplats. Målet inom Vestre är att skapa en inkluderande arbetsplats med stora möjligheter att kunna utvecklas i självgående team. Stort fokus ligger på säkerhet, hälsa, miljö samt kvalitet och leverans. Dina arbetstider är 2-skift och Vestres utökade behov är en heltidstjänst tillsvidare. Du arbetar i Vestres fina produktionsanläggning i Torsby.

I din roll som produktionsmedarbetare på Vestre kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
- Kantpressnig
- Valsning
- Problemlösning
- Kvalitetskontroll
- Teamarbete

Om dig
Då du är praktiskt lagd har du lätt för att lära dig nya arbetsuppgifter, du är intresserad av produktion och har en god problemlösningsförmåga. Du är en målmedveten och resultatorienterad person som är drivande samtidigt som du har eftertanke med högt kvalitetstänkt och noggrannhet. Att säkerställa mått och kvalité längs processen är en självklarhet för dig. Vidare är du lättlärd med en vilja att lära och utvecklas, du är en enkel och positiv person som trivs med att arbeta självständigt och vara en del av ett arbetslag där du bidrar till arbetsglädje. Du är en lojal person med hög arbetsmoral som förstår vikten av att vara närvarande och nå produktionsmål i en produktionsverksamhet. Att ta initiativ, visa nyfikenhet, intresse och engagemang för ditt arbete är naturligt för dig.

Viktigt för tjänsten är:
- Praktiskt förmåga och intresse för produktion
- Ansvarstagande
- Lagspelare
- Kvalitetsmedveten
- Ritningsläsning eller god förmåga att lära sig

Om Vestre
Vestre är en av Europas mest framgångsrika tillverkare av sociala och hållbara utemöbler. Vi arbetar tillsammans med välkända skandinaviska designers och har mottagit ett brett utbud av designpriser. All produktion sker i Skandinavien baserad på förnybar energi och hållbara material. Vi siktar på att bli erkända som världens mest hållbara möbeltillverkare. På Vestre tror vi att var och en av oss kan rädda världen. Lite grann. Vestre har huvudkontor i Oslo, produktion i Torsby och Magnor samt försäljningskontor i Stockholm, Berlin, London, New York, Austin och Los Angeles.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:
Mattias Olsson, 073- 684 72 97, mattias.olsson@adecco.se
Frida Wiman, 073 - 684 72 24, frida.wiman@adecco.se
Välkommen med din ansökan!

Vestre logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.