Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

B- Chaufför till E- handelslager

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet inom rollen som B-chaufför? Är du en person som har ett bra lokalsinne och uppskattar att leverera högklassigt kundbemötande och service? Just nu söker vi drivna personers som vill arbeta heltid på e-handelslager. Urval och intervjuer sker löpande och starten är efter sommaren.
Varmt välkommen med din ansöka redan idag!

Vad erbjuder rollen?
Arbetsuppgifterna i rollen som B-chaufför hos vår kund kommer främst omfatta packning och plock utav varor samt utleverans. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av distributionsarbete, men också att du på ett smidigt sätt kan arbeta fysiskt då även lossning och lastning kan förkomma i tjänsten. Arbetet sker självständigt vilket gör att du som person ska kunna vara flexibel och arbeta på ett strukturerat vis,. Det kan även förekomma lättare administration och därav är det meriterande om man har datavana. I arbetet krävs det också att du är kvalité- och serviceinriktad. Du som söker bör vara medveten om att detta är en tjänst på heltid där du kommer att arbeta varierade kvällstider måndag till fredag.

Vem är du?
Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du har god lokalkännedom och lär dig lätt att hitta till gator och adresser. Du gillar att arbeta i högt tempo och förstår vikten utav att alltid göra kunden nöjd. Slutligen är du även en bra lagspelare med god kommunikativförmåga. Arbetet kan innebära daglig kontakt med både kollegor och kunder. Därav är det en fördel att tala och skriva flytande i såväl svenska som engelska.
Krav:
- B-körkort minst 2 år.
- Hög servicenivå.
- Datavana.
- Flytande svenska i tal och skrift.
- God fysik.
Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av att köra budbil eller erfarenhet av stadskörning.
- God lokalkännedom och kan följa GPS.
- Erfarenhet av matbutik.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer och start kommer att ske löpande.

Sökord
Chaufför, e-handel, Göteborg, Budbil

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Vi har en sportslig attityd mot våra konsulter och erbjuder schyssta villkor samt kollektivavtal. Vi vill ge de bästa förutsättningarna till dig som blir en del av Team Effektiv. Detta har lett till att Effektiv är en attraktiv arbetsgivare, vilket våra konsultundersökningar och våra utmärkelser Årets Rekryteringsföretag samt Årets Karriärföretag är ett bevis på. Företagets värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. För den här tjänsten kommer du att vara anställd via Effektiv och uthyrd som konsult till kundföretaget under en tidsbegränsad period med chans till förlängning.