Hoppa till innehåll

HRIS-konsulter för kommande uppdrag!

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en HRIS-konsult med en passion för att optimera och implementera HR-system? Vill du bidra till framgång genom att hjälpa organisationer i deras digitaliseringsprocesser? Då är det dags att connecta med oss på PeopleProvide!

Vi söker dig som har kunskaper inom HRIS och en pragmatisk inställning till både HR och verksamhet. Vår ambition är att skapa mervärde och utveckling för våra kunder och deras organisationer – och för dig som konsult.

Exempel på arbetsuppgifter som HRIS-konsult:

  • Genomföra förstudier för att utvärdera och rekommendera lämpliga HRIS-lösningar som bäst stödjer företagets behov och mål.
  • Utveckla och implementera HRIS-lösningar för att stödja företagets övergripande mål.
  • Optimera befintliga HR-system och säkerställa att de används effektivt.
  • Analysera och förbättra HR-processer genom tekniska lösningar.
  • Ge teknisk support och utbildning till HR-team och chefer.

Som partner- eller anställd konsultVi söker dig som är, eller lockas av rollen som HRIS-konsult, med möjligheten att bredda din kompetens och erfarenhet inom olika branscher och system. Våra uppdrag sträcker sig från implementation och optimering av HR-system till strategisk rådgivning inom HR-teknologi. Vi samarbetar mer än gärna med både partnerkonsulter med eget bolag och anställda konsulter som vi internt benämner providare!Låter det spännande? Tveka inte att skicka in ditt CV och bli en del av vårt härligagäng!

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som HRIS-konsult via PeopleProvide och inte en annons knuten till ett specifikt uppdrag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se