Hoppa till innehåll

HR Generalister/HRBP till kommande uppdrag

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en HR Generalist eller HR Business Partner med 3-5 års erfarenhet och har en passion för att skapa positiv förändring? Vill du stärka företag genom affärsdriven och hållbar HR? Då är det dags att connecta med oss på PeopleProvide!

Vi söker dig som har gedigen HR-kompetens och en pragmatisk inställning till både HR och verksamhet, för att skapa mervärde och utveckling för både kunder och deras organisationer – och för dig som konsult.

Exempel på arbetsuppgifter som HR Generalist/HRBP:

  • Utveckla och implementera HR-strategier för att stödja företagets övergripande mål.
  • Leda och genomföra operativa HR-initiativ inklusive förhandlingar, lönerevisionsprocesser och kompetensutvecklingsinitiativ.
  • Stötta chefer och medarbetare i dagliga HR-frågor och säkerställa att HR-processer och policys efterlevs.

Som partner- eller anställdkonsult:

Vi söker dig som är, eller lockas av rollen som konsult, med möjligheten att bredda din kompetens och erfarenhet inom olika branscher, samt gillar attjobba medbrett operativt HR-arbete. Vi samarbetar mer än gärna med både partnerkonsulter med eget bolag och anställda konsulter som vi internt benämner "providare"!

Låter det spännande? Tveka inte att skicka in ditt CV och bli en del av vårt härliga gäng!

Vi vill göra dig uppmärksam på att detta är en allmän annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som HR-konsult via PeopleProvide, och inte en annons knuten till ett specifikt uppdrag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se