Hoppa till innehåll

Account Executive

Publiceringsdatum
12 juni 2024
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Intelecy är världens första ”No-code Industrial AI” företag och sedan starten i Norge 2017 har man haft en enkel men kraftfull vision – att stärka hållbar industriell produktion genom att använda den stora mängd data som genereras och utnyttja den till sin fulla potential. De lättanvända verktygen gör det möjligt för ingenjörer och operatörer att skapa, använda och operationalisera maskininlärningsmodeller, utan förkunskaper om kodning. Resultatet blir högre lönsamhet och en grönare produktion.

Intelecy är på en tydlig tillväxtresa och Made for Sales har nu fått i uppdrag att rekrytera en Account Executive – baserad i Sverige men med Norden som arbetsfält.

I rollen som Account Executive ansvarar du för nyförsäljning i Sverige och delar av Norden. Du driver hela säljprocessen – från lead till vunnen affär. Målgruppen är kunder inom processindustrin där det är viktigt att bearbeta och knyta kontakter både med operatörer/driftchefer etc. på respektive site samt på verkställande nivå för att ta ett helhetsgrepp kring affären. Rollen är av affärsutvecklande karaktär där du får möjlighet att bidra med insikter och kunskap kring målgruppen och hur den bör bearbetas på bästa sätt samt paketering och presentation av produkten.

Huvudsakliga ansvarsområden:

·        Driva Intelecys tillväxt genom konsultativ försäljning till nya enterprise-kunder.

·        Äga och driva end-to-end försäljningsprocesser, från lead till vunnen affär.

·        Bygga och utveckla relationer på både operativ (driftschef/underhåll/kvalitet) och verkställande nivå (VD/CDO/CIO).

·        Positionera Intelecys värdeerbjudande inklusive att göra demos och hantera inledande tekniska dialoger.

·        Utveckla kontoplaner och strategier för potentiella kunder samt utveckling av befintliga segment.

Vi söker dig med några års erfarenhet av framgångsrik mjukvaruförsäljning mot industrin där du byggt upp ett nätverk inom branschen och har god förståelse för de utmaningar den industriella produktionen ställs inför. Du har ett starkt eget driv med tydlig hunterprofil och är van vid att självständigt planera och strukturera ditt säljarbete. Du triggas av att jobba internationellt och bygga en pipeline från start, och du frodas i en start-up miljö där du får vara med och påverka på ett tydligt sätt. Du motiveras av att anta nya utmaningar i ett företag i snabb tillväxt och förändring med målet att revolutionera industriell produktion. Att resa i tjänsten ser du som en naturlig del i vardagen. Du är digitalt mogen, van vid att arbeta i CRM-system samt uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Ovannämnda egenskaper och förmågor leder till att du på ett naturligt sätt bygger förtroende och skapar framgång, både externt och internt.

Du erbjuds en utvecklande och spännande roll som Account Executive inom ett företag med tydliga tillväxtmål och höga ambitioner som utvecklar banbrytande teknologi. Din insats kommer vara mycket betydelsefull för tillväxten och till din hjälp kommer du ha kompetenta kollegor som tillsammans arbetar mot det gemensamma målet.

Är du den vi söker? Sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Made for Sales – Kristofer Blixt på nedan nummer.

Läs mer om Intelecy på https://www.intelecy.com/

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se