Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
25 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Fitness Market AB söker just nu en driven Sales account executive för att jobba med utvecklingen av kundportföljen och accelerera tillväxten hos Fitness Markets inom Sport, Gym, Fitness och Kosttillskottsbranschen. Fitness Market har branschens största sortiment av produkter och varumärken inom kosttillskott och redskap. Vi har även en effektiv logistikapparat och kunder över hela Norden samt befinner oss i en mycket stark tillväxt.

Din roll

Som Sales account executive på Fitness Market kommer du att leda arbetet med att utveckla din kundportfölj. Mestadels av din tid lägger du på att identifiera och lägga upp strategier för nykundsbearbetning. Vi ser att du har en skarp social förmåga. Vi ser också att du är flexibel då tjänsten innebär en del resor.

Fitness Market är starkt växande och har idag en bred kundportfölj med allt ifrån Nordiska kedjor till mindre oberoende retailers, enskilda butiker samt gym eller fitnesscenter. Därför ser vi att du bör trivas med att jobba brett med både stora och små kunder och ha lite av ett entreprenöriellt driv.

Du kommer också att vara involverad i att välja ut relevant produktsortiment och varumärken samt att paketera dessa och sälja mot dina kunder. Fitness Market har en B2B e-handelsplatform och du kommer att vara delaktig i arbetet med och förbättra och utveckla denna.

Du kommer att rapportera till Head of Fitness Market som ansvarar för hela Fitness Markets affär.

Du erbjuds
  • En modern arbetsplats med en informell kultur, korta beslutsvägar och engagerade chefer och medarbetare.
  • Att bli en del av ett glatt gäng med fin sammanhållning och stor drivkraft
  • Ett generöst friskvårdsbidrag och gemensamma gruppträningar
  • Riktigt bra personalrabatter på våra siter gymgrossisten.com och bodystore.com
  • Möjlighet till prisvärd massage under arbetstid
  • Att delta på en mängd sociala aktiviteter anordnat av vår "sociala-grupp" på arbetsplatsen
  • Tjänstebil
Om dig

Du har troligen en eftergymnasial utbildning inom sälj, ekonomi eller marknad.

Du har tidigare erfarenhet av produktförsäljning med ett dokumenterat bra resultat. Tidigare erfarenhet från Kosttillskott/Sportnutritionsbranschen är starkt meriterande. Du är en relationsbyggare som kan driva hela affären från prospektering till aktiv kund. Vi tror att du har ett starkt personligt intresse för träning och hälsa och relaterade produkter. Du är flytande i svenska och engelska i både tal och skrift då du kommer att jobba på Nordisk nivå.

Låter detta intressant?

Då vill vi att du skickar in din ansökan (CV och personligt brev) redan idag! Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande men kommer att ta nästa steg för intervjuer efter semesterperioden men var ute i god tid med din ansökan. Sista ansökningsdag är 31 juli. För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef dennis.bruce@fitnessmarket.se

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet i våra rekryteringsprocesser genomför vi personlighetstester i ett tidigt skede. Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen. Vi jobbar även med arbetsprover och referenstagning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.

Mer om bolaget

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com och Bodystore.com. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom helägda Fitness Market Nordic. Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. Sedan januari 2018 är HSNG en del av koncernen Orkla och tillhör affärssegmentet Orkla Care.``
Health and Sports Nutrition Group HSNG AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

For the stronger, healthier and happier version of you! Brinner du också för en hälsosam livsstil och vill vara en del av ett team fullt med lagspelare? På HSNG - Health and Sports Nutrition Group HSNG AB strävar vi efter att erbjuda produkter i världsklass inom träning, hälsa & kost. Vi är ledande inom e-handel med försäljning av kosttillskott & hälsokost på den nordiska marknaden. HSNG AB består av Gymgrossisten.com, Bodystore.com & Proteinfabrikken.no. HSNG:s produkter säljs också i dagligvaruhandeln genom Fitnessmarket.se.

Stronger, healthier and happier! Våra värderingar genomsyrar allt vi gör och betyget är att vi flertal gånger utnämnts till ett av Sveriges mest framgångsrika företag. HSNG ägs av det industriella investmentbolaget Orkla och är ett av tolv fristående portföljbolag.