Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Johan Ivarsson
Email
Telefon
Har du gediget intresse för bilar/husvagnar sedan tidigare? Är du en nyfiken och driven mekaniker/fordonstekniker med känsla för god service? Då kan du vara rätt person vi söker!

Ivarssons Husbilscenter växer för fullt och för att fortsätta erbjuda bra service behöver vi nu ytterligare en medarbetare i vårt team - en verkstadsmekaniker eller fordonstekniker/mekaniker

Dina arbetsuppgifter:

Kommer i huvudsak vara att utföra genomgångar och reparationer i husbilar och husvagnar. Tidigare erfarenhet är meriterande, men inte nödvändigtvis ett krav. Handledning ges utifrån behov.

Eftersom vi är ett sammansvetsat team idag där vi jobbar nära varandra samt har det kul på jobbet tillsmans men med frihet under ansvar så krävs det även att du kan samarbeta väl med andra och är mottaglig för vägledning och instruktioner.

Vad vi erbjuder dig:
  • Vi erbjuder den rätta kandidaten konkuränskraftig lön så hen trivs och stannar långsiktigt.
Omfattning:

  • Tillsvidareanställning - (som inleds med sex månaders provanställning)
  • Heltid - Månadslön
  • Tillträde: OMGÅENDE eller enligt överenskommelse.
Ansökan:
Vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansöksdatumet i annonsen så vänta inte med din ansökan, skicka in ditt CV och personligt brev till ivarssonsbil@telia.com, så hör vi av oss!

Varmt välkommen!
Ivarssons Husbilscenter AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juli 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är återförsäljare av Rimor, Elnagh och Hobby husvagnar. Vi har ett stort utbud av begagnade husbilar och husvagnar som vi alltid går igenom i vår verkstad innan försäljning.