Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Underhållstekniker - Bilfinger

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

Som Underhållstekniker är du med i det team som ser till att Bilfingers kunders anläggningar fungerar som de skall, undviker oplanerade fabriksstopp och utför service, reparation och projektarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av förebyggande och avhjälpande underhåll hos Bilfingers kund i Helsingborg, Kemira AB samt att medverka vid ombyggnader och nyinstallationer. Arbetet bedrivs såväl ute i processanläggningen som inne i områdets verkstäder. Du kommer också identifiera fel, dokumentera och bereda uppdragen. Du medverkar till att arbetena utförs inom planerad tids- och kostnadsram. Att föreslå förbättringar gällande drift, HSEQ och underhållsverksamheten ingår i rollen.

Stor vikt ligger vid kund och leverantörskontakter där man förväntas ta stort ansvar vid såväl planering som leverans. Beredskapstjänstgöring kan ingå i befattningen och resor kan förekomma. För rätt person finns möjlighet för arbets- och projektledning.

Tjänsten är en hyrrekrytering där den inledande anställningsperioden om 6 månader kommer vara genom oss på Emploid därefter övergår anställningen till Bilfinger Maintenance Sverige.

Om dig

För att trivas i denna position behöver du vara initiativtagande och kunna jobba självständigt. I tjänsten ingår det mycket kundkontakt så det är viktigt att du har bra samarbetsförmåga och känner dig trygg i din kommunikation med andra. På grund av att arbetet är inom processindustrin är det också viktigt att du arbetar på ett analytiskt, noggrant och riskmedvetet sätt. Det är en fördel om du gillar utmaningar och tycker om problemlösning.

Utöver detta krävs det:
  • Erfarenhet av industriellt underhålls- och reparationsarbete
  • God datorvana
  • B-körkort
  • God svenska i tal och skrift
Samt att det är meriterande med
  • Erfarenhet inom svarv och fräs
  • Kunskap om lager och tätningar
  • Erfarenhet med reparation av pumpar, fläktar och motorer
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Dagtid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Anders Romberg på anders.romberg@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Underhållstekniker, Servicetekniker, Mekaniker, Industrielektriker, svarv, fräs, pump, fläkt, teknik, processindustri, tillverkningsindustri, mekanik, underhållsarbete, Helsingborg, Landskrona, Klippan, Bjuv,
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bilfinger Engineering & Maintenance ingår i Bilfingerkoncernen som är en internationell leverantör av industri- och ingenjörstjänster som är verksam inom flertalet marknader och discipliner. Koncernen har 31 000 anställda globalt, med huvudkontoret i Tyskland. I deras nordiska verksamhet, som finns i Sverige, Norge och Finland, har dom 3 500 anställda i olika projekt hos spännande kunder, onshore och offshore.

Bilfinger Maintenance Sverige, är ett av fem affärsområden i Bilfinger Engineering & Maintenance Nordics AB, som arbetar med underhåll av industrianläggningar. Bilfinger Maintenance har idag över 300 anställda och finns från Helsingborg i syd, till Gävle i norr.