Hoppa till innehåll
Luna Sverige AB logotyp

Distriktsäljare

Publiceringsdatum
09 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu


Distriktsäljare till Östergötland

Är du en relationsbyggare med driv och struktur? Vill du vara en nyckelspelare i ett framgångsrikt företag? Luna Sverige AB söker just nu en engagerad och proaktiv distriktsäljare för bearbetning av våra återförsäljare. Hos oss blir du en del av Luna Group, en ledande leverantör av högkvalitativa verktyg, maskiner och förnödenheter för den professionella industrin och byggsektorn.

Vi erbjuder
Hos Luna Sverige AB får du mer än bara ett jobb - du får en spännande karriärmöjlighet i ett växande företag. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö med ansvar och variation, samt goda utvecklingsmöjligheter. Som distriktsäljare hos oss får du arbeta självständigt och ta egna initiativ, samtidigt som du blir en viktig del av ett engagerat team. Vi värderar våra medarbetare högt och erbjuder förmåner som friskvårdsbidrag, kollektivavtal och tjänstebil m.fl.

Vad har Andreas Franzén, VD Luna Sverige AB, att säga om tjänsten och företaget?

"Med över 20 års erfarenhet inom försäljning och ledarskap har jag fått en djup förståelse för försäljningens dynamik och effektivt ledarskap. Jag vill inspirera, få andra att överträffa sina egna förväntningar och främja självständigt arbete med stort eget ansvar för att öka delaktighet och engagemang.

Luna har en stark företagskultur som värdesätter samarbete, engagemang och kontinuerlig utveckling. Alla medarbetare uppmuntras att bidra med sina idéer och att ta ansvar för sitt arbete. Ledarskapet på Luna är inkluderande och stöttande, vilket skapar en miljö där medarbetarna känner sig värderade och motiverade att prestera sitt bästa.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att kunna samarbeta effektivt med kollegor inom och utanför säljteamet, samt att bidra till en positiv arbetsmiljö och dra nytta av andras expertis för att nå gemensamma mål."

Om tjänsten
Som distriktsäljare hos oss på Luna Sverige AB arbetar du mot bygg- och industriåterförsäljare där du självständigt planerar och genomföra kundbesök utifrån uppsatta mål. Du ansvarar för din kund- och säljplanering, prisstrategier, offertförfarande, implementering och uppföljning, samt för att proaktivt bearbeta både befintliga och nya kundrelationer. Som distriktsäljare arbetar du tätt tillsammans med ett team bestående av innesäljare, Key Account Managers och tekniska specialister, och koordinerar dessa för att dina kunder ska bli nöjda.

Ansvars- och arbetsuppgifter i korthet:

 • Kund- och säljplanering
 • Proaktivt bearbeta samt regelbundet besöka nya och befintliga återförsäljare
 • Prisstrategier och offertförfarande
 • Implementera och följa upp kampanjer
 • Ta fram kundanpassade koncept och produkterbjudande
 • Delta på lokala kundevent
 • Utbilda och inspirera kunder
 • Träffar slutkunder tillsammans med leverantörer och ÅF-kanaler
Lunas huvudkontor ligger i Alingsås. Ditt distrikt innefattar; Östergötland, delar av Småland och Södermanland samt Gotland. Du utgår från ditt hemmakontor som är inom ditt distrikt på fastlandet.

Vad har Tomas Karlsson, Key Account Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Luna är en mycket bra arbetsgivare där man kan utvecklas som individ och grupp. Det är ett stabilt företag som med sina drygt 100 år på den svenska marknaden ger en trygghet för både medarbetare och kunder. Det finns mycket kunskap inom väggarna och riktigt bra medarbetare som jobbar i ett lag. Tack vare vårt starka koncept och erbjudande finns en affärsmöjlighet i varje kundbesök.

Möjligheten att få vara affärsman och göra affärer samt att känna glädjen tillsammans med alla medarbetare när vi lyckas är saker som jag uppskattar med jobbet. Mina förhoppningar på min nya kollega är att få in en medarbetare med energi och driv som ser nya affärsmöjligheter och är proaktiv. En medarbetare som gör skillnad. "

Din profil
Som person ser vi att du är genuint intresserad av att förstå dina kunders utmaningar, samt att du har kunskap och vilja att finna lösningar och koncept som bidrar till dina kunders attraktionskraft och lönsamhet. För att vi ska trivas med varandra och tillsammans skapa Sveriges starkaste leverantör av verktyg för professionellt bruk inom bygg och industri behöver du:

 • Vara duktig på att bygga goda kundrelationer
 • Ha viljan och en självklar förmåga att leda, planera, prioritera och följa upp ditt säljarbete självständigt

Meriterande

 • Ett värdefullt nätverk inom branschen
 • Tidigare arbetat med försäljning gentemot ÅF/bygg och industri

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsulter Alexandra Munoz, 08-51481645, och Kim Storm, 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Luna Group erbjuder marknadens bredaste sortiment av verktyg och förnödenheter för professionella användare inom industri och bygg. Som länken mellan leverantör och återförsäljare erbjuder Luna Group effektiv logistik med pålitliga leveranser och hög tillgänglighet inom ett produkterbjudande som innefattar över 50,000 artiklar från 500 starka varumärken. Genom långsiktiga relationer, och en övertygelse om att erbjuda kunderna en bekymmersfri vardag, är Luna Group en partner som gör det möjligt för kunderna att koncentrera sig på att ta hand om sina kunder och utveckla sin verksamhet. 2017 firade Luna 100 år som aktör i branschen. 

Läs mer om oss på www.luna.se

Luna Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup