Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Ekonomiansvarig till Trolltjärn Invest

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Trolltjärn Invest är den lilla koncernen med det stora hjärtat för samhällsutveckling med ekologisk prägel i Granöbygden. Koncernen består av bland annat Granö Beckasin, destinationen med hotell- och restaurangverksamhet, kulturcentret Sjungaregården, Trolltjärn Bostadsfastigheter och butiken Handlaren i Granö. Bolagets verksamhet är att bedriva samhällsbyggande via utvecklingsarbete inom besöksnäring och fastigheter, utbildning och forskning, skog och hållbarhet, med fokus på tillväxtregioner.

Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och söker nu dig som vill vara med och forma framtiden för våra verksamheter. Här får du möjligheten att utvecklas professionellt samtidigt som du gör gott för landsbygden!

Dina arbetsuppgifter
Som Ekonomiansvarig hos oss kommer du att vara ett nära stöd till chefer och verksamheten i både operativa och strategiska ekonomifrågor. Du blir en del av ett litet team och kommer att arbeta självständigt med ekonomiarbete, vilket inkluderar koncernens löpande bokföring, månadsbokslut och årsredovisning samt utarbetande och uppföljning av budgetar för våra dotterbolag. Dina ansvarsområden inkluderar skattedeklarationer och annan rapportering inom området. Det är du som skapar tydliga och informativa ekonomiska rapporter och beslutsunderlag för våra underhålls- och utvecklingsprojekt.

Parallellt med ovan jobbar du aktivt för att utvärdera och förbättra ekonomirutiner för att öka effektivitet och noggrannhet. I rollen ingår även arbetsledning av fastighetsförvaltningen, att hålla kontakt med dotterbolag och hyresgäster gällande planering av utvecklingsprojekt och planera underhåll. Vidare kommer du att fastställa hyressättningar för våra fastigheter och vid behov genomföra handfasta åtgärder på dessa.

Din profil
Du har en relevant utbildning inom ekonomi eller redovisning och gärna erfarenhet av en liknande roll i en mindre koncern eller företag. Därigenom har du etablerat goda kunskaper inom redovisningsprinciperna, budgetarbete och skatt- och löneadministration. Med din prestigelösa inställning uppskattar du variation i ditt arbete och är inte rädd för att ta tag i det som behöver göras även utanför dina vanliga arbetsområden, oavsett om det är högt eller lågt. Du är en skicklig användare av ekonomisystem såsom Visma eller Fortnox och Officepaketet, särskilt Excel.

För att lyckas i rollen är du en nyfiken person som gillar att testa dig fram för att optimera arbetet och strukturen. Du är bekväm med alltifrån omförhandling av elavtal till att skapa nya arbetsrutiner inom ekonomiområdet och drivs av att därigenom nå verksamhetens mål. Som person är du trygg i dig själv och van att arbeta med en förbättrande feedback. Därtill är det är en fördel om du har ett stort intresse för natur, landsbygdsutveckling och hållbarhet, precis som vi. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Välkommen till en varm företagskultur där vi hjälper varandra att lyckas. Sök idag!

Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Bemanning & Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-06-23. Har du frågor eller funderingar kontakta gärna rekryteringskonsult Malin Tengman på 073 - 351 27 28.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 juni 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.