Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Ekonom till Professionals Nord

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Professionals Nord fortsätter sin storsatsning! Under de senaste tre åren har vi öppnat åtta nya kontor och befinner oss i en kraftig tillväxtfas. Nyckeln till vår framgång har varit att anställa branschens bästa medarbetare.

Expansionen vi nu befinner oss i innebär att vi behöver utöka vår ekonomiavdelning, och vi söker därför dig som vill bli en del av vårt team i rollen som ekonom. Du får möjlighet att lära dig massor och vara en del av ett fantastiskt team. Ta chansen och var med på vår tillväxtresa!

Information om tjänsten:
Efter snart 10 fantastiskt framgångsrika år med en tillväxtfart utöver det vanliga är det dags för vårt ekonomiteam att utöka och gå från 3 till 4 heltidsanställda! Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår ekonomichef, Rickard - en omtänksam, rolig och inkluderande person som hela organisationen älskar. Du kommer även att arbeta nära vår ekonom Patrik, som har ett stort hjärta och kommer att se till att du får lunchpromenader och ett gott skratt! Han har arbetat på PN i två år och är en viktig del av vår ekonomiavdelning. Vi har även Ronja som är vår lönechef och som tillsammans med sitt gäng löneassistenter säkerställer att vi har rätt löner och fakturor.

I det här teamet kommer du att få utvecklas, ta mycket ansvar i dina arbetsuppgifter och vi lovar dig... luften kommer att vara het direkt när du kliver in!

Vi sitter från och med i höst i nya, stora och fräscha lokaler på Strömpilen. Är du nyfiken är du välkommen att kika in på vår Instagram @professionalsnord.

Arbetsuppgifter:
Hos oss får du vara med i ett spännande skede av en kraftig bolagsresa. Vår expansion är ännu inte över och vi ska nu växa till en miljard i omsättning. Vi är Sveriges mest snabbväxande bemanningsföretag, så det kommer att finnas mycket att göra hos oss. Rollen innebär varierande arbetsuppgifter och tanken är att du på sikt ska bli lika duktig som vår ekonomichef och kunna arbeta mer övergripande.

I rollen ingår bland annat:
  • Löpande bokföring
  • Kontering av leverantörsfakturor
  • Registrering av in-/utbetalningar
  • Fakturering internt & externt
  • Delaktig i månadsbokslut
Vår ekonomiavdelning andas prestigelöshet och alla hjälper till med högt och lågt. Beslutsvägarna är korta, vilket gör att det snabbt kan tillkomma nya utmaningar och direktiv att hugga tag i. En dag är sällan den andra lik!

När du blivit varm i kläderna och känner dig trygg i arbetsuppgifterna, kommer du att få axla helhetsansvaret för några av våra dotterbolag. Det innebär att du sköter allt från ax till limpa, för dialog med bolagets VD och övriga medarbetare samt ansvar över ekonomisk månadsavstämning med nationell VD.

Vi söker dig som:
Är utbildad inom ekonomi, meriterande om du har arbetat minst två år på redovisning-/revisionsbyrå eller en ekonomiavdelning.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos oss. Hos oss på PN svänger det snabbt och beslutsvägarna är korta, viktigt därför att du är flexibel och självgående samt har ett driv att vilja utvecklas tillsammans med dina kollegor. Du är noggrann och strukturerad och trivs i ett öppet kontorslandskap med mycket liv och energi.

START: September eller enligt ö.k.
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Farman

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare stina.farman@pn.se

#ekonom #bokföring
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juli 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!