Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Revisorsassistent till Bright Redovisning & Revision

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Bright redovisning och revision erbjuder ett brett utbud av tjänster inom redovisning, revision, lön samt rådgivning. Våra tjänster anpassas utifrån kundens önskemål och behov oavsett om det gäller löpande redovisning, företagsförvärv eller generationsskifte.

Idag är vi 32 medarbetare, här blir du en del av ett härligt team med ett prestigelöst arbetsklimat där vi har roligt på jobbet! Du får utvecklande arbetsuppgifter, personligt utbildningsprogram, generösa förmåner och goda karriärmöjligheter. Eftersom vi växer söker vi nu dig som vill utvecklas inom revison hos oss!

Dina arbetsuppgifter
Som revisorsassistent hos oss på Bright kommer du att arbeta i team där du assisterar de auktoriserade revisorerna i deras dagliga arbete med att granska och analysera företags finansiella rapporter. Rollen innebär tät kundkontakt och möjlighet till att snabbt få helhetsansvar för ditt arbete.
Hos oss erbjuds du ett varierande arbete där du får du möjlighet att utvecklas i din yrkesroll med stöd från erfarna och kunniga kollegor. Här får du arbeta med kunder i olika branscher, vilket kommer ge dig en bred erfarenhet inom yrket och vara till stor nytta för din framtida karriärutveckling.
Arbetet sker i huvudsak på vårt kontor i centrala Skellefteå, men kan även vara förlagt till kundens arbetsplats.

Din profil
För att trivas och lyckas i denna roll behöver du vara flexibel och kommunikativ samt vara orädd för att ställa frågor. Som person är du prestigelös, strukturerad och har ett starkt kundengagemang, du har en analyserade förmåga och har lätt för att lära sig nya saker med en vilja att ständigt utvecklas. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du kommer direkt från en universitetsutbildning eller att du jobbar med ekonomi idag och vill byta bana. Vi värdesätter en härlig arbetsmiljö och lägger därför stor vikt vid vem du är som person!

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Amanda Strömgren på telefon: 073 351 27 44. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, via www.clockworkpersonal.se

Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.