Hoppa till innehåll
Tapetmagasinet i vetlanda ab logotyp

Butikssäljare Vyta Vetlanda

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Martin Andersson
Email
Telefon
Vyta
Vi är en butik som bland annat säljer färg, tapeter, golv och kakel m.m av marknadens ledande varumärken. Alltså förändring och förnyelse av boendets alla ytor. Dessutom bjuder vi på idéer, kunskap, inspiration och smarta lösningar. Läs mera om oss på vår hemsida www.vyta.se.

Vi söker
Vi söker medarbetare för en tillsvidaretjänst på 80-100% där du arbetar på schemalagd arbetstid under butikens öppettider (inklusive arbete varannan helg). Tjänsten innebär arbete som butikssäljare med dess tillhörande arbetsuppgifter.

Du har ett naturligt utåtriktat sätt samt en utpräglad känsla för service och kundorientering. Du ska kunna arbeta självständigt samt ta initiativ och ansvar. Har du branschvana eller erfarenhet av butiksförsäljning är det meriterande, men inget krav. Du som har en säljande personlighet och ett intresse för renovering och förnyelse för hemmets varje yta är välkommen in med din ansökan till oss på Vyta.

Vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i ett stabilt företag och en innovativ kedja. Utbildning och kompetensutbildning inom vårt breda produktutbud sker kontinuerligt internt och via våra leverantörer.

Tillträde snarast. Kollektivavtal finns. Ansök snarast då vi kommer att rekrytera löpande.
Tapetmagasinet i vetlanda ab logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 september 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren