Hoppa till innehåll
NearYou logotyp

Extrajobb inom städning och servering!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Nu söker vi en serviceminded och noggrann person som vill jobba vid behov.

Tjänstebeskrivning
Tjänsten är inledningsvis extrajobb med möjlighet till utökning. För rätt person kan lämpliga arbetsuppgifter byggas på och utvecklas - en kanonchans för dig som vill jobba med varierande arbete inom service med mycket eget ansvar.

Då tjänsten är behov behöver du som söker ha en annan huvudsaklig sysselsättning bestående av studier eller annat deltidsarbete för att vara aktuell.

Kvalifikationer

För att lyckas i din roll behöver du vara en ansvarstagande person som är serviceminded och kommunikativ. Du utför arbetet med noggrannhet och en positiv anda. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och är en god ambassadör för verksamheten.

Meriterande är om du sedan tidigare har erfarenhet av städ eller från servicebranschen, men det är ej ett krav. Vid tillsättandet av denna tjänst kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet - att du är en pigg, positiv och ordningsam person som klarar av att ta ansvar är viktigast!

Om NearYou
Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.


NearYou logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering. Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.