Hoppa till innehåll
Atteviks logotyp

Medarbetare till utrustningsverkstaden i Växjö

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Gillar du bilar och tillbehör? Är du en händig person med känsla för teknik? Perfekt! Nu har vi drömjobbet för dig som gillar bilar men kanske inte är utbildad mekaniker.

Vår bil- och tillbehörsförsäljning går fortsatt starkt och vi söker nu medarbetare till vår utrustningsverkstad i Växjö. Arbetet består av att montera inredningar och tillbehör från branschledande leverantörer i marknadens starkaste sortiment av personbilar och transportbilar.


Arbetsuppgifter


Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta tillbehörsmontering såsom inredningsmontering, montering av extraljus/arbetsljus, alkolås och andra tillbehör, men även att göra våra bilar leveransklara och med en stolthet utföra ett arbete som överträffar kundernas förväntningar vid leveransen av deras nya ögonsten oavsett om det är en arbetsbil, vanlig personbil eller en taxi.

För att motsvara kundernas högt ställda förväntningar på bil och montering kommer du att få utbildningar av våra leverantörer och en utbildningsplan hos Volkswagen Sverige.



Vem är du?


Vi söker dig som är noggrann, ambitiös och som alltid strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Du har en stark drivkraft och trivs i en miljö med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är nyfiken på dagens bilteknik med elektrifiering och assistanssystem. Du är van att arbeta såväl självständigt som i team. Vi tror också att du drivs av nyfikenhet och viljan att lösa problem. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

B-körkort och god datorvana är ett krav.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader, med möjlighet till förlängning.

Frågor & ansökan

Vill du veta mer om tjänsten maila vår Verkstadschef David Sandberg på david.sandberg@atteviks.se.

Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 11/8-2024. Vi genomför löpande urval och intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Atteviks logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 september 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Atteviks grundades 1945 av Sigvard Attevik och drivs i dag av tredje generationens Attevikare. Företaget är en av Sveriges större privata återförsäljare av märkena; VW, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda och Scania.

Atteviks är en modern koncern med verksamhet på nio olika orter i Småland. Detta har skett genom målmedveten satsning på egen lönsamhet och kloka uppköp av andra bilföretag i regionen.

Verksamheten är uppdelad i två försäljningsbolag: Atteviks Bil AB och Atteviks Lastbilar AB. Moderbolaget Atteviksgruppen AB har sitt säte i Jönköping. Koncernen har en omsättning på ca 3 miljarder och har ca 500 anställda.