Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Servicetekniker SlangExpress, Växjö

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en teknisk problemlösare som trivs med kundkontakt och vill utmanas i ditt arbete? Tycker du om att stå i händelsernas centrum, vara ute på fältet och göra skillnad i andra människors vardag? Då kan du bli en del av oss och Sveriges snabbast växande slangservice - SlangExpress. Nu söker vi en servicetekniker till Växjö!

Arbetsuppgifter

SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice, där vi tillverkar och byter slang på plats hos kunden. Som servicetekniker för SlangExpress kommer du att serva kunder på plats ute i fält med en av våra servicebussar. I rollen ingår även kundbearbetning och merförsäljning. Ditt primära upptagningsområde blir Växjö med omnejd, där du arbetar i nära samarbete med andra servicetekniker i regionen.

När du inte är ute på fält och hjälper kunder, kommer du att arbeta på plats i verkstaden. Du kommer att arbeta med förebyggande underhåll, besiktning och tillverkning av hydraulslang samt service och montage av centralsmörjning.

Tjänsten som servicetekniker är väldigt varierad där ingen dag är den andra lik. Arbetet kan innefatta allt ifrån ett byte av en trasig hydraulslang, på en grävmaskin ute i fält, till förebyggande underhåll vid planerade driftstopp på industrier.

Arbetet innebär även beredskapsarbete, med utryckning till kund, där dygnet-runt-passning av telefon på vardagar samt helger ingår vid schemalagda beredskapstillfällen.

Vi erbjuder

En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Du får stor frihet under ansvar med chans att hitta nya införsäljningsmöjligheter av våra produkter och tjänster. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder olika interna produktutbildningar samt kompetensutveckling. Som ny servicetekniker på Hydroscand får du inledningsvis åka med en erfaren kollega. Du får även genomgå grundläggande säkerhetsutbildningar såsom Säkerhet hydraulik, Arbete på väg och
Fallskyddsutbildning.


Hos oss får du ett omväxlande arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i 20 länder globalt

Din profil

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, gärna med hydraulik- och/eller fordonsteknisk bakgrund. Vi tror även att du har montage- eller verkstadserfarenhet. För att trivas i rollen bör du vara stresstålig, strukturerad, uppskatta en varierande vardag och vara serviceinriktad.

B-körkort och en vana av att skruva och meka är ett krav. C-körkort är meriterande.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?

För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Oscar Svensson (servicechef) på mail: oscar.svensson@hydroscand.se

Sista ansökningsdag är den 8 juli 2024 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se.
Hydroscand Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 augusti 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.