Hoppa till innehåll
Malte Månson Verkstäder AB logotyp

Lastbilsmekaniker med erfarenhet av kyla och färdskrivare

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Huvudsakliga arbetsuppgifter

Hos oss är inte den ena dagen den andra lik, här har vi alla typer av fordonsdiagnostik och reparationer inklusive servicearbeten. Som tungmekaniker kommer du att aktivt leta efter fel på kundens fordon för att minimera kundens stillestånd så mycket som möjligt. Du kommer också att ansvara för att service och underhåll av fordon utförs enligt tillverkarens anvisning.

Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med kyla och/eller färdskrivare!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för reparationer efter samråd och instruktioner med kundmottagaren.
  • Ansvara för ordning och reda i maskinhall och verkstad.
  • Ansvara för handverktyg och annan verkstadsutrustning.
  • Installation, underhåll, felsökning och reparation av kylsystem och/eller färdskrivare.
Din profil

Vi söker därför dig som är serviceinriktad, och med ett naturligt intresse för nöjda kunder och fordon. Du ser möjligheter i alla situationer, och tillsammans med dina kollegor löser du snabbt dina arbetsuppgifter. Du behöver ha sinne för struktur, och gärna datavana.

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och det är ett stort plus för oss om du har arbetat som mekaniker av tunga fordon tidigare. Vi ser det som meriterande om du har kompetens inom både kylsystem och färdskrivare, men det viktiga är att du har erfarenhet inom något av dessa områden.

Arbetet ställer krav på att både kunna arbeta självständigt och i grupp. Du bör behärska svenska i tal och skrift, och även kunna läsa och förstå engelska.

Krav/meriterande är:
  • Kylcertifikat, Kategori 1.
  • Erfarenhet av att arbeta med tunga fordon.
  • Kompetens inom tung kyla, el och hydraulik.
  • Erfarenhet av DAF, MAN, Mercedes, Scania och Volvo.
  • Erfarenhet av kylaggregat, ex Thermo King och Carrier samt vana från kylaggregatsinstallationer.
  • Körkort B är krav, ytterligare behörigheter C, CE, och D är meriterande.
Villkor

Vi kan erbjuda ett spännande och omväxlande arbete i ett positivt och expansivt företag.

Din placering är på vår verkstad i Växjö, där du kommer att arbeta tillsammans med verkstadschef, kundmottagare och mekaniker. Det är ett glatt och hjälpsamt gäng, med en strävan att alltid stötta och hjälpa varandra. Vi erbjuder fast lön, verkstadsbonus och friskvårdsbidrag. Arbetstiderna är dagtid.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Emil Rosberg på emil.rosberg@maltemanson.com alt på 0470-709605.

Vi ser gärna att vi får dina handlingar tidigare än sista ansökningsdag, då intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons.
Malte Månson Verkstäder AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Malte Månson Verkstäder AB är Sveriges största oberoende verkstadskedja för lastbilar. Våra verkstäder finns idag i mellersta och södra Sverige, från Gävle i norr till Malmö i söder. Med senaste förvärvet av Experten Group har vi idag 27 verkstäder och omsätter ca 650 mkr i koncernen. Vår värdegrund bygger på att vi är Positiva, Engagerade, och Flexibla Lagspelare. Det är något vi lever efter varje dag. Som medarbetare hos Malte Månson omringas du av ca 300 medarbetare där alla strävar efter att ge kunderna bästa möjliga service. Läs mer på vår hemsida: www.maltemanson.com